Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicole Austin bejön nektek?
2017. jún. 29. 18:31
1/11 anonim válasza:
műcsaj, nem kéne még ronda is a feje
4/11 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok amúgy, csak nekem nagyon tetszik a teste, és hasonlót szeretnék magamnak.
Jó, tudom, nem 20 éves már, de szerintem a kora ellenére azért (szerintem) elég jó darab. (Igen, plasztik az egész, de akkor is...
A feje mellékes, én nem azt szoktam rajta nézegetni.
2017. jún. 29. 18:55
6/11 anonim válasza:
Töltesd fel magad, és ilyen is vagy. Persze ekkora izmokkal inkább leszel férfi mint nő!
7/11 Diavolino44 válasza:
Eleg eros testalkata van nohoz kepest, de amugy ez a test bejon. A fej nagyon nem.
8/11 anonim válasza:
Szerintem jo, de vannak jobb szilikonos mucicababak is. De ez is bejon siman. Imadom a csajokat akik nem szegyellik h belul kis fuckdollok es ha meg kulsoleg is ugy nez ki akkor csucs...
9/11 anonim válasza:
Imadom a szilikonos mucicababakat. Ez is bejon siman...
10/11 anonim válasza:
Nagyon műanyag hatása van az egész testének. Öreg és biztos van akinek az örömére szolgál ha annyi idősen úgy néz ki, de nekem nem tetszik.
Nincs rajta természetes vonal.
Egy estés kalandnak lehet elvinném, de egészen biztos, hogy nem tartanám meg annál tovább, mert nem ér többet egy elhajítható PET palacknál, ami futószalagon érkezett és 1000 teljesen megegyezőt találsz hozzá a következő sarok mögötti bárokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!