Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan térjek át könnyen...

Hogyan térjek át könnyen szemüvegről kontaklencsére?

Figyelt kérdés
Mióta a mostani iskolámba járok, csak szemüvegben láttak az osztálytársaim/sulimba járók. A minap azonban végre sikerült beszereznem kontaklencsét, aminek egyrészt nagyon örülök, másrészt viszont aggódom, hogy furának fogok tűnni, és esetleg szekállni fognak emiatt. Nektek van valami tapasztalatotok e téren?

2019. jan. 16. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nekem meg sem jegyezték anno a suliban, hogy lencsére váltottam. Bár én pár hónapra rá visszatértem a szemüvegre, mert fizikailag nem bírták a szemeim tovább a lencsét. Meg őszintén, minden nap a be meg kirakással vesződni nekem túl macerás volt. Ha szerencsém volt, mindkettő bent volt 3 perc alatt, ha nem akkor meg 15-20... A szemüveget meg megtörlöm 2 perc alatt szépre, aztán csókolom.
2019. jan. 16. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Vegyél egy sima üveglencsés szemüveget, kezd azzal hordani a kontaktlencsét és néha vedd le suliban a szemüveget. Majd megszokják lassacskán és utána már nem lesz fura nekik.:)

Amúgy szerintem ezen nincs semmi szégyellnivaló:D Barátnőm is nemrég váltott át szemüvegről kontaktlencsére, pár nap alatt megszoktuk, ez olyan, amikor valaki fodrászhoz megy:) Ne aggódj emiatt, nem fognak ezért kinézni...:)

2019. jan. 16. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én anno 6 évet húztam le a gimiben egy osztállyal, ebből kb 3 vagy 4 év után lett kontaktlencsém. Konkrétan annyi volt az összereakció, hogy "Kontaktlencséd van? Igen." Senkit sem érdekelt nagyon, akit meg igen, azok meg mondták, hogy tök jó :)
2019. jan. 17. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 10. év végén kaptam lencsét, senkinek nem volt fura sőt mikor a 11.-et kezdtem többen megjegyezték évnyitón hogy olyan mintha sose lettem volna szemüveges pedig többségüket már általános suliban is ismertem és már akkor szemüveget hordtam.

Szóval simán hagyd el a szemüveget és kész, ne parázz rá.

2019. jan. 17. 03:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2019. jan. 17. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel
2019. jan. 17. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!