Hogyan tudnék fiatalabbnak tűnni, mint amennyinek kinéznek?
Ami elsőnek eszembe jutott ezzel a kérdéssel kapcsolatban, az pont az egészséges, fénylő hosszú haj volt. Szerintem az fiatalít. A smink pedig öregít, kivéve ha valami természetes sminket hordasz.
A divatos ruhák nem hiszem hogy fiatalítanának.
És persze a kisugárzás is fontos, laza, könnyed (itt nem a negatív lazaságra gondolok) viselkedés. De ezt erőltetni nem lehet, vagy jön magától, vagy nem.
na végre még 1 sorstárs:D:D én 21 vagyok, de már egyre idősebbnek nézek ki. 16 évesen, sőt még 12 évesen is +5évet jósoltak nekem.. szval bass*a meg a genetika. Amúgy nekem hosszú hullámos hajam volt és most vállig érő és egyenesen hordom. Sokkal inkább fiatalít. Kinek mi. Amúgy nálam pl. a szőke fiatalít téma is fordítva igaz. A fekete inkább fiatalít. Szóval:D:D De amúgy nagyon idegesítő, mert hülyén érzem magam a barátaim mellett, akik meg iszonyat fiatalnak néznek ki:D
Amúgy világos sminkkel és fiatalos ruhákkal.. extrém hajjal(nem emo) stb. Az a lényeg, h ne legyél átlagos..szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!