Örüljek neki, hogy fiatalabbnak néznek vagy ne?
19 éves vagyok (1 hónap múlva 20). Ha elmondom a koromat, mindenki megrökönyödik, hogy max 15-16-nak néznek...
Ez nekem nagyon rosszul esik.
üdv a klubban:)
én 23 vagyok, és átlagosan 15-16nak néznek.
Régen engem is bántott, de mára már rájöttem, hogy később a javamra válik, amikor 40 évesen csak 30nak néznek mondjuk.:)
Hiába mondom, hogy örülj neki, mert bizonyos szinten kicsit hátrányod származik belőle. Idővel majd kialakul benned, hogy ne vedd ennyire a szívedre:)
Én gyűlölöm, hogy fiatalabbnak néznek.
Vadidegenek letegeznek, képesek voltak megjegyzéseket tenni, hogy milyen fiatalon lettem terhes és szültem (valójában 32 illetve 33 évesen), és ami a legkellemetlenebb, mivel a férjem 8 évvel idősebb nálam, és őszül, rendszeresen az apámnak nézik. 36 éves vagyok, egyetemen tanítok, és volt, hogy a félév elején a diákok nem akartak az ajtóhoz engedni, hogy kinyissam a szobát, hogy ne tolakodjak, ők voltak itt előbb...
Szóval én nem szeretem, a mai napig sem. De már alakulgatnak az első ráncok, szóval nem tarthat örökké. :D
Nekem is vékony-normál alkatom van, de széles (90cm) a csípőm és magas is vagyok (180 cm). Szóval tényleg megrökönyödtem amikor idén először mondták, hogy 15-nek néznek.
Egy 17 éves fiú, aki előttem lovagolt, majd kiesett a nyeregből, miközben csodálkozva hátrafordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!