Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Örüljek neki, hogy fiatalabbna...

Örüljek neki, hogy fiatalabbnak néznek vagy ne?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok (1 hónap múlva 20). Ha elmondom a koromat, mindenki megrökönyödik, hogy max 15-16-nak néznek...

Ez nekem nagyon rosszul esik.

2011. aug. 3. 12:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy nem szereted, de később örülni fogsz neki, hidd el. Én 17 vagyok, de rendszeresen 14-nek néznek, mert alacsony vagyok (158 cm) és babaarcom van.
2011. aug. 3. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
A 36 éves hozzászóló vagyok. Ha sminkeled Magad, könnyen lehet, hogy csak azt éred el, hogy olyan 15 évesnek néznek, aki 20 évesnek szeretne látszani... Legalábbis én csak erre jutottam vele. :( De remélem, Te nagyobb sikerrel jársz!
2011. aug. 3. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is 19 vagyok de gyakran 15-16-nak néznek. :/ Bár az alakom nem gyerekes, mert jó alakom van, de nagyon baba arcom van :)
2011. aug. 3. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok és 15-16 évesnek néznek. Gyűlölöm... Emiatt nem vesznek komolyan, nem "jó napot kívánokkal" köszönnek vissza, gyereknek néznek, akit okítani kell. Remélem, hogy 10 év múlva már változik a helyzet. Bár azokat az embereket jobban sajnálom, akik 14-15 évesen 25-30 évesnek néznek ki. Ezzel vigasztalom magam. Amúgy én sem sminkelem magam, csak alkalmakkor.
2011. aug. 3. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Az sem jobb hogy 16 évesen,rendszeresen egyetemistának néznek.
2011. aug. 3. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 26 éves vagyok, és mindig elkérik a személyimet mikor cigit veszek, és olyankor mindig lesápadnak, mikor meglátják a születési évemet, csak ott nem kérik el, ahova gyakran járok. :) De engem egyáltalán nem zavar, még büszke is vagyok rá, mert mindig irigykednek a boltosok :)
2011. aug. 3. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
23 leszek mindjárt és jobb esetben néztek 19nek...amugy 17nek is:D...igazolványt mindig elkérik, ha vmi cigit vagy alkoholt akarok venni...:/ megrökönyödnek ha mondom h lassan 23 vagyok...én nem bánom:D:D:D később ez is jól jön...és én sminkelem magam és nőiesen öltözködöm:)
2011. aug. 4. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem is rosszul esne, bocsi :/ 19L
2011. aug. 6. 12:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Én lassan 27 éves vagyok, ma beiratkoztam egy nyelviskolába és megkaptam, hogy 18 év alatt szülői beleegyező nyilatkozatra lesz szükség, majd menjek vissza ha azt kitöltettem otthon. Nekem is ez nagyon rosszul esik. Egészen addig úgy kezeltek, mint egy gyerek, pl. Van -e nálam elég pénz a tanfolyamra? Illetve ha kérdést tettem fel a hozzáállás is olyan kioktató volt, mintha egy gyerekkel beszélne. Miután felvilágosítottam, hogy nemsoká 27 leszek teljesen lerökönyödött a nő.
2019. jún. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!