Köldök piercing fiúnak lehet?
Figyelt kérdés
A neten sok fiúnak a köldökében láttam már piercinget, élőben nem. Inzgat, hogy milyen az, ha folyton van benne valami. Ezért rakatnék be valami karika szerűt. Vagy ez gáz?2019. jan. 14. 11:40
11/21 anonim válasza:
Ha tetszik valami, nyugodtan próbáld ki, nincs benne semmi. :) Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy permanens dolog: bármikor ki is szedheted, ha megunod vagy ha úgy érzed már váltanál. Plusz nem is egy drága mulatság, szóval már csak tapasztalatszerzésből is kipróbálhatod.
12/21 anonim válasza:
hány éves vagy?
amilyen elba5zott világot élünk nyugodtan csináld, amilyen lányokkal(már ha lányokkal!? :D) összehoz majd a sors, nem hiszem h megbotránkozatónak találná
13/21 Metionin válasza:
Miért ne lehetne? Csináltasd meg, aztán ha mégsem jön be, kiveszed.
14/21 anonim válasza:
igazatok van! Köszönöm a tanácsot! Tényleg ki is lehet azt onnn venni, h nem tetszik.
15/21 anonim válasza:
Előző vagyok. Szóval én is sokat agyaltam már ezen. De az még nem jutott el az agyamig, hogy ez nem örök életre szól, mint a tatto, hanem bármikor kidobható.
16/21 anonim válasza:
Másnaposokba a csávónak van, amelyiknek a gatya a seggébe ragadt xdd
18/21 anonim válasza:
Nekem is van és még csak furán sem néztek rám, hogy fiúként csináltattam.
19/21 anonim válasza:
Izgalmas ha piercinges a köldököd! ;)
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, főleg ha neked tetszik. Slashnek is van és azért ő nem homis egy fickó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!