Westend Fetish Tattoo piercing árak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Fetish Tattoo-nál mennyibe kerülnek a piercingek?
Sajnos az oldalukon nem találtam erről infót.
Előre is köszi!
Segíteni konkrétan ebben nem tudok, viszont szerintem írj rájuk pl. facebookon. Sok fajta piercing van, szóval szerintem így a legkönnyebb megtudakolni. :)
Én is anno jó pár piercingesre ráírtam annak idején, hogy mennyibe kerül ez meg az.. Szóval szerintem így a legkönnyebb megtudakolni. De szerintem a legtöbb helyen az árak hasonlóak, szóval az is jó kiindulási alap, ha más oldalon megnézed, hogy átlagban mi mennyibe kerül. :)
* bocsi, hogy nem tudtam konkrétan segíteni *
Amikre emlékszem és amiket nekem szúrtak ott nemrég ( az árba benne van az orvosi fém piercing ) :
Szemöldök : 5000 Ft
Cheek : 5000/ db, páros piercing
Mellbimbó: 6000 / db, páros ez is ( ha úgy kéred de persze mindenki maga dönti el )
Sima nyelv: 5000 Ft
Általában 5 és 6 ezer közt vannak az árak mindenhol vagy kicsit drágábbak, szerintem a Fetish még olcsóbb is. De a biztonság kedvéért írj rájuk Facebookon, vagy hívd őket fel, ahogy első is írta :) A Tattoo- ba semmiképp ne menj, lehúzósak, és rosszabbul is dolgoznak. Ott max ékszert éri meg venni.
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek!:)
Ui.: Sajnos, nem sajnos, de voltam már a Tattoo-nál, tényleg nem a legjobb...Bár ott csak egy helix-et csináltattam, azzal végül is nincs bajom. A Fetish a harmadik hely lesz már, remélem beválik 😅
Az industrial 6ezer forint volt :)
Ajanlom oket, nagyon ugyesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!