Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért pattogzik fel mindig a...

Miért pattogzik fel mindig a körömlakk? Hogyan csináljam meg hogy ne pattogjon le 2 nap után?

Figyelt kérdés

Magamnak festem itthon a körmeimet amivel elvagyok, szeretem, kikapcsol. Mindent az előírások szerint csinálok, tehát lakkozás előtt is áttörlöm körömlakklemosóval hogy zsírtalanítsam, aztán alaplakk, 2 réteg szín (nem is gagyi, jó minőségű lakkot használok), aztán fedőlakk. Kellően meg is száradnak. Nem megy ki a bőrömre.

Szóval elvileg mindent jól megy de mégis elkezd pattogni és/vagy kopni 2 nap után. És már nagyon unom. Régen azért bírta legalább 3-4 napig.

(nem is mosogatok túl sokat meg semmi ilyesmi, tehát ha nem takarítok akkor is ugyanúgy jön le mintha takarítok).

Tippek? Mit csinálok akkor rosszul, mit csináljak, hogy ne pattogjon le olyan hamar.

Körmöshöz nem szeretnék menni.

2019. jan. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen a minőségük. Én pénzzel dolgoztam régen és a fémpénz is "rásegített'. Használj shell lakkot.
2019. jan. 12. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

A körömlakk egy merev dolog, a köröm pedig rugalmas.

A merev dolog a rugalmasról lepattan. Nem tudsz mit tenni, ez ilyen.

2019. jan. 13. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a hagyományos körömlakk nem tartós, ezért ha nem szeretnél körmöshöz járni vásárolj magadnak otthoni géllakk szettet.

Például ilyet: [link]

De neten rengeteg hasonló szettet találsz, különféle márkáktól. Így, ha a leírásnak megfelelően készíted el a lakkozást, 2-3 hétig is eltarthat lepattogás nélkül.

Több ismerősöm is otthon, magának készíti a géllakkot, könnyen meg lehet tanulni.

2019. jan. 14. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet hogy egy csomó embernek a sima is több napig bírja?
2019. jan. 14. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!