Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Karin Dragos-ról?

Mit gondoltok Karin Dragos-ról?

Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Akkora feje van, kb mint egy zsírosbödön. Ennyit.
2019. jan. 9. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekem túl csilli-villi, mézes-mázos. A testvére szimpatikusabb.
2019. jan. 9. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolom amit a 2. Túl csilivili és nyávogós nem szoktam nézni nagyon a videóit de nekem is a testvére sokkal szimpatikusabb.
2019. jan. 9. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is Inez sokkal talpraesettebb és szerethetőbb. Karin egész imidzse tényleg ez a habos babos csilli villi barbie világ ami tőlem nagyon távol áll. Túl mű és mesterkélt ez által számomra. Az is elég ellentmondásos, hogy többször hangsúllyozza h mindezt maga érte el, pedig nem lenne ilyen kis fancy élete ha a szülei nem lennének tele pénzzel. (Több ruhaboltjuk is volt meg most is vállakoznak valamit, biztos jól megszedték magukat)

Szakmailag elismerendő, hogy van érzéke a sminkeléshez de jót is tesz neki mert smink nélkül nem a legszebb. (Ugyan miért van rajta mindig egy kiló)

2019. jan. 9. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

Vicces, hogy eleinte nekem is unszimpatikus volt, sőt, még beképzeltnek is láttam, de aztán ez a véleményem finomodott idővel. Kedvesnek tűnik, a testvérével közös videókban mintha magamat látnám a húgommal, nem játssza meg magát. Persze erről nehéz úgy nyilatkozni, hogy életemben nem találkoztam vele. Egyébként összehasonlítva külföldi beauty vloggerekkel, sminkelés terén lenne mit fejlődnie (természetesen messze túlszárnyalja a legtöbb ilyen kontentet gyártó magyar youtubert), sarkalatos pont, hogy szerintem az orrát kontúrozhatná, mert az feltűnően "otromba" az arcához képest, bizonyos szögből. Ennek ellenére nagyon szerencsés, mert smink nélkül is szép bőre van, és a haja is irigylésre méltó.

Nekem egy dolog nagyon furcsa, hogy 30 éves (29?) és még a szüleinél él, esze ágában sincs elköltözni. A párja meg ráadásul ezer évvel fiatalabb nála, mondjuk így érthető, hogy nem mozdul semerre a "felnőtté válás" útján, egy egyetemista sráccal én se költöznék össze, hogy eltartsam :D Persze ehhez senkinek semmi köze, de én ettől frászt kapnék személy szerint.

(A tesója is szimpatikusnak tűnik, de mondjuk ő elég bénácska még ebben a youtube világban, meg a fejére nem jó ránézni, ezzel a természetellenes fekete csíkszemöldökkel meg a kapafogaival).

2019. febr. 10. 14:30
 6/10 anonim válasza:
53%
Utolsonak üzenem, hogy nem nem tudom hány éves vagy de marhara nem egyszeru am onallo eletet kezdeni anyagilag... foleg egyedul mert valoban egyetemista a baratja. Sokkal tobb penzt tud igy felre tenni es majd kesobb akár sajat lakast/házat vásárolni mint h most szorja ki folyamatosan a pénzt alberletre a sajat keresetebol. Igy alakukt az elete h fiatalabb fiut szeret de nagyon boldogok. Nem kell leszolni a masikat azer mert nem a “norma” szerint éli az életét. Egészséges, boldog, szerelmes.. kell ennel tobb? A tobbi marcsak mellekes.
2019. márc. 22. 20:04
 7/10 anonim válasza:
76%
Nekem végtelenul szimpatikus es jo latni, higy csak sugarzik. Eloben is volt szerenecsém hozzá
2019. márc. 22. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves 58%-os, tisztában vagyok azzal, amit írsz. Ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásom, látnád, hogy az nem egy bírálat, elvégre odaírtam, hogy az ő dolga mindez, senkinek nincs beleszólása. Annyit mondtam, hogy számomra furcsa. Annak fényében meg, hogy a nála fiatalabb húga már rég külön él, főleg. Ebből gondolom, hogy nem a pénz az oka elsősorban, hanem a kényelem vagy egyéb okok, és ez az, amit furcsálltam. Ettől még nekem és másnak sincs köze hozzá, ő dolga.
2019. ápr. 14. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nagyon jo szeperzekü lanyka

Alapvetően pozitiv jo kisugarzasa van

Alakja jó nagyon

de arca szerintem nem a legszebb.

30 evesen otthon lakik, ugy beszél vilagrol mint egy 16 eves

Szokincse zero

Nem tudom hogy 10 ev mulva 40 evesen is cuki leanyka szerepet

Kepzeli maganak vagy akkor is az idős szülök segitenek majd

Neki

2019. szept. 2. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem sem a kedvenc videósom, de attól függetlenül még szeretem, mert nagyon aranyos a nézőivel. Az arca gyönyörű, szerintem a magyar lányok 99%-ánál szebb, és ez nem túlzás. Baromi ritkán látok ilyen bájos lányokat itthon.
2019. okt. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!