Az igaz lenne, hogy a nagy magyar műkörmös cégek (crystal, diamond nails,2m beauty stb. ) Kínából szerzik be az olcsó alapanyagokat és csak áttöltik a saját üvegükbe, dobozukba?
Koszi a valaszokat.
Magam is kormozom, de csak itthon a sajatomat csinalom hobbibol. A napokban olvasgattam az ali-rol es ebay-rol rendelt kormos dolgokrol es akkor tudatosult bennem, hogy ezeknek a magyar cegeknek valojaban nincs is gyáruk, soha sehol meg nem lattam errol pl. videot, hogy hogy keszul a gellakk vagy a zsele es tobben is hozzaszoltak a temahoz, hogy a kinai alapanyagokat hasznaljak fel sajat markajelzessel.
Ez azert durva es a legtobbnek van pofaja elkerni 2000 Ft-ot pl. egy gellakkert, amihez fillerekert hozzajut.
Korabban en is megvettem a draga dolgokat, illetve pl. alaplakknak, alapzselenek most sem merek kinait hasznalni, azt megveszem a brillbird-nel vagy perfect nails-nel, de szines gellakkot vagy zselet egeszen biztosan innentol kezdve csak az ali-rol fogok rendelni 1$-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!