Tudnátok ajánlani jó műkörmös lámpát? Nagyon sürgős
2m beauty. Magukat a körmös termékeit nem használom (géllakk stb-re gondolok), de nekem minden gépem tőlük van és nagyon meg vagyok elégedve :) Egyébként nyugodtan nézz szét ha van a közeledben Ikea, momax stb mert ott is kifoghatsz jókat. Nem körmös lámpának fogják őket árulni, de ha a méret és az erősség jó akkor annyira mindegy hogy mi van vagy mi nincs ráírva.
Nagyítós lámpát soha nem használtam nem is éreztem szükségét, de pl a crystalnál találtam egyet ha neked ez feltétlen szempont :
Ha egy tanácsot adhatok, gépeket akár reszelő akár uv lámpa bármi ne ebayről rendelj! Ha megvámolják nem jössz ki olcsóbban + nincs rá garancia. És sokszor nem is EU-s dugattyúval küldik őket szóval lutri.. De ami feltétlen legyen szempont a garancia. Nem kell crystal nailses lámpa vagy bármi őrült árkategória de legyen rá garancia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!