Szerintetek Robert Pattinson szép ha igen miért?
Figyelt kérdés
Szerintem szőrős kicsit de amúgy helyes na meg csöppet nuzis..xD
- [link]
- [link]
- [link]
/normal_edward-cullen-new-moon.jpg
- [link]
2010. jún. 28. 13:18
31/38 anonim válasza:
egy férfi nem lehet szép, mert akk az már b*zi, esetleg jóképű lehet de robert pattinson nem az xD
32/38 anonim válasza:
pfhojj... akkor már inkább Rob mint Taylor.. Taylortól elkap a hányinger.
33/38 anonim válasza:
Nem helyes, ápolatlan, igénytelen kinézetű, taszító:)
34/38 anonim válasza:
HA már alkonyulunk akkor :
szerintem kenterbevágja az összeset:) MAgát a filmet nem szeretem. Pattinson szerintem nem rossz egyébként, tipikusan olyan akit akkor vennék észre ha előbb ő engem, de nem esnék keresztbe a lábai előtt. A remember me-ben helyes, de a filmvásznon én is gyönyörű lennék.
35/38 anonim válasza:
de a filmvásznon én is gyönyörű lennék.
XXD
megy a plusz:D:P
37/38 anonim válasza:
Vannak nagyon jó képei,de vannak gázak is.De én szerintem attól még nagyon szép pasi ő.
38/38 anonim válasza:
Fiúra nem lehet mondani hogy szép (legalábbis szerintem) ... Azt inkább lányra... De amúgy szerintem irtóó helyes *-* :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!