Ti milyen külső jegyekkel rendelkeztek?
Pl. barna haj, szem, 120 cm, 62 kg, ilyesmikre gondolok :D KÍváncsi vagyok :D
Hány évesek vagytok, F vagy L?

Váll alá érő barna haj (inkább sötétbarna), se nem göndör, se nem egyenes alapból. A szemem zöld. 163 centi magas vagyok és 51 kg.
A bőröm pedig barnásabb, nem vagyok egy hófehérke típus.
16l

Nem feleltél meg te sem az elvárásoknak amit a pontozómánók állítottak. Ajánlom, hogy te is fordulj be a sarokba és sírás közben gondolkozz el azon, hogy miért vagyunk ilyen... hát selejtek hogy mi csak 30%-os hasznosságú választ tudunk adni arról hogy hogy nézünk ki:D
Lehet elírtad a hajad színét, vagy hogy egyáltalán van, de lehet az is, hogy kalózasszonynak néznek és úgy gondolják nincs szemed. Vagy szimplán nem tetszett a "boldog karácsonyos" megnyilvánulásod:D
Aki le lett pontozva, és nem akar sírni annak nem kell sírok én helyette ha gondolja :D

Én rutinból lepontozok mindenkit mert velem is ezt teszik ami látszik is.
Minnél több kommentet teszel annál nagyobb lehetőséget adsz a parasztnak a pontozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!