Ti milyen külső jegyekkel rendelkeztek?
Pl. barna haj, szem, 120 cm, 62 kg, ilyesmikre gondolok :D KÍváncsi vagyok :D
Hány évesek vagytok, F vagy L?

Mellig érő barna haj ,ha egyenesen szárítóm egyenes lesz ,ha a szabadban szárad a levegőn a vizes hajam ,akkor fürtös lesz . Barna(nagy) szem,fekete hosszú szempillával.szemoldokom nem festem ,csak kiszedetem,de nekem így is jó ,sőt mások is mondták milyen jó nekem .szám még az evéstol is kipirosodik .161cm 48kg .
16/L

20/L
155cm 46kg (nem ez a megszokott sulyom, hulye vitamin miatt felmentem 48-49-re es most probalok visszamenni 42kgra, hogy beleferjek a ruhaimba)
Barna szem, natur barna haj kicsit sotetebb barneta szinezve, enyhen hullamosodo textura, vallig ero tepett ritkitott fazon arckonturozo frufruval
Minimalis mell, nem tulsagosan noies alak, keskeny derek es csipo kb egybeolvadnak
Kozepvilagos bor ami konnyen barnul
Vastag dus szemoldok, pisze orr, eros arccsont, szimmetrikus arc, atlagos szepseg
Pici kezek, pici labak
2 tetko, 1 lathato es 2 rejtett piercing

Barna haj, sötétbarna szem, 165, 57 kg, 22L
+ Fehér bőr, nagy szemek, csontos majd szélesedő orr, széles vállak, kicsi hosszúkás fej, sűrű középhosszú haj.
154cm, 41kg, nagy vállak, rövid lábak, 36-os láb, hosszúkás ujjak,
Hosszúkás arc, hegyes arcél, kék szem, kicsi homlok, kucsi fül, nagyobb orr, fekete dús szemöldök, nagy szempillák
sötétszőke,egyenes haj , bordám aljáig leér
16l

167 cm, 63 kg, homokóra alkat, váll alá érő barna haj, zöld, nagyon kicsi és mélyen ülő szemek, szemüveg (na mondjuk ez nem igazán testrész, de enélkül félember vagyok :D), nagy orr, telt ajkak, közepes mell, nagy fenék.
Gondolom a nemem nem kérdés, a korom meg igazából teljesen mindegy.

163 centi magas vagyok és 49 kiló, kicsik a melleim viszont a fenekem nem lapos.
Vörös kb kulcscsontig érő hajam van és szürke a szemem.
Hulla fehér a böröm, az orrom pedig egy kicsit szeplős.
Van 3 piercing az arcomon látható helyen (snake bites és szeptum)
Csak fekete színü gothic/dark ruhákat hordok ;)
22/L

Szőkésbarna bordáig érő hajam van, sötétbarna szemmel, már majdnem fekete.
165 cm vagyok és kb. 50 kg
Sokan mondják azt,h porcelánbaba arcom van. Emellé még sminkelek is.
Meg néha azt mondják,h Barbie babára hasonlítok.
L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!