Szerintetek ez nagyon gaz? (tobbi lent)
Az osztalyomba mindenkinek mukorme van vagy gellakk
Nekem nem engedik a szuleim mondván hogy ilyen korban nem ezzel kell foglalkoznom
De neha úgy erzem hogyha így mutatják egymásnak az uj kormuket úgy leneznek vagy nem is tudom
8.os vagyok:))

És ha holnap kitalálják, hogy egyszerre teherbe esnek, mert mekkora buli 14 évesen babázni, együtt. Akkor te is felcsináltatod magad?
Vagy, ha mind vagdossa magát, akkor te is?

Osztom a 3as véleményét.
Teljesen felesleges és nagy butaság csak azért csináltatni műkörmöt, mert a többieknek is van. Ha ezért lenéznek mert neked nincs, nem akarsz akkor nem érdemes adni a véleményükre. Felszínes emberek és ilyenekre hidd el, nincs szükséged:)
Én egészen 23 éves koromig magamnak festegettem, középsuliban mindenféle mintákat csinálgattam, de mára elment a türelmem és megelégeltem hogy lepattog 2 nap után. Illetve olyan munkám van ahol törne a körmöm. Csak ezért van gél lakkom. Sose azért festettem vagy csináltattam gél lakkot, mert másoknak is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!