Ciki ha lenott hajjal maszkalok azert mert 2 het mulva lesz a leanybucsum es arra akarom befesteni? Egy csikot festettem kozepre de a tobbi helyen meghagytam es azert kilatszik. Osz is van benne
Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 21:16
3/7 anonim válasza:
Csíkot festettél középre? Soha eszembe nem jutna! Ez olyan "milyenmááá?!"
Amúgy nem lenne gáz a lenövés.
4/7 anonim válasza:
Nyilván nem szép a lenövés, főleg, ha feltűnő is, de ez van. Úgyis meg fogod csináltatni, akkor majd újra szép lesz a frizurád. Ha mások látják, akkor ők persze nem tudják, hogy miért ilyen stb., de nem kell mások, idegenek véleményével foglalkozni. Szóval próbálj meg megfeledkezni róla, majd úgyis rendbe lesz hozva.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem veszes a lenoves
6/7 A kérdező kommentje:
A csíkot úgy értem hogy középen a választékot behúztam festékkel 1.5 cm a lenövés. Havonta szoktam festeni. De ha most befestem akkor 2 hét mulva lesz 7 mmes lenövés és akkor szeretnék szép lennek ha meg havi 2x festem az roncsolná a hajat. Egyébként világosbarna az alapszínem de korán vannak már ősz hajszalaim nem is kevés, és gesztenyebarnára festem. Így nem is a szín kontraszt a nagyon nagy hanem ahogy mondjuk látszanak az ősz szálak. Mindegy már így marad. Csak kiváncsi vagyok masok mit gondolhatnak
2017. szept. 16. 09:14
7/7 Sunshinedoll válasza:
Én meg direkt meghagyattam a lenövést a fodrászommal, mert most nekem az tetszik :D
Nem gáz a lenövés, szerintem.
Az egyetlen fajta lenövés, ami nekem nem tetszik az az, ha valakinek feketére van festve a haja, és a töve meg ez a seszínű szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!