Valaki próbálta már a pohárral beszippantani a száját, és utána megnőtt az ajak? Ha igen, akkor ugymarad? Hogy érdemes belekezdeni?
Szerintem egy pohár túl nagy lehet. Én megmostam a hajhabom műanyag kupakját, és azzal próbáltam ki. Igen, teljesen normális vagyok (nem).
A szám alatt mikor megcsináltam háromszor lett egy kis véraláfutás, pár nap alatt elmúlt, nem feltűnő. Marha idétlen lettem vele, feldagadt a szám, olyan érzésem volt, hogy nem tudom hogy tartani. És pár percig tartott mindössze. Na jó, talán fél óra.
NE CSINÁLD! :D
Semmi értelme. Ha fényképre kell, akkor azt képszerkesztővel jobban megoldod. Azon felül idétlen lesz, mintha valami allergiás reakciója lenne a szervezetnek. Ki is pirosodik tőle, könnyen kiszárad, és nem marad úgy.
Más videókban volt aki rosszabbul járt, azért nekem az kicsit fura :) gyerekkoromban volt, hogy addig játszottunk azzal, hogy beszippantjuk így a poharat, hogy akkor tényleg véraláfutásos lett. Azért nem halálos. De hülyeségnek hülyeség.
Nyáron amikor unokatesómmal sétáltznk az állomásra, poénból kipróbáltuk ezt a topjoyos üveggel. Amikor odaértünk, a pénztáros nő megkérdezte, hogy mi baja a szánknak, mit ettünk amitől bedagadt... Nagyon rossz érzés volt, nem tudtuk rendesen összecsukni a szánkat, beszélni is sz.r érzés volt.
Ha ennyire hajt a kíváncsiság próbáld ki, de 10 percnél tovább ne hagyd rajta, vagy jól megszívod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!