Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki próbálta már a pohárral...

Valaki próbálta már a pohárral beszippantani a száját, és utána megnőtt az ajak? Ha igen, akkor ugymarad? Hogy érdemes belekezdeni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem marad úgy. És sehogy nem jó belekezdeni. Lehet h be is gyullad tőle. Csinált az egyik videós erről videót. Nézd meg.
2018. dec. 23. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy pohár túl nagy lehet. Én megmostam a hajhabom műanyag kupakját, és azzal próbáltam ki. Igen, teljesen normális vagyok (nem).

A szám alatt mikor megcsináltam háromszor lett egy kis véraláfutás, pár nap alatt elmúlt, nem feltűnő. Marha idétlen lettem vele, feldagadt a szám, olyan érzésem volt, hogy nem tudom hogy tartani. És pár percig tartott mindössze. Na jó, talán fél óra.

NE CSINÁLD! :D

Semmi értelme. Ha fényképre kell, akkor azt képszerkesztővel jobban megoldod. Azon felül idétlen lesz, mintha valami allergiás reakciója lenne a szervezetnek. Ki is pirosodik tőle, könnyen kiszárad, és nem marad úgy.

Más videókban volt aki rosszabbul járt, azért nekem az kicsit fura :) gyerekkoromban volt, hogy addig játszottunk azzal, hogy beszippantjuk így a poharat, hogy akkor tényleg véraláfutásos lett. Azért nem halálos. De hülyeségnek hülyeség.

2018. dec. 24. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van róla jópár videó. Nem marad úgy a szád, átmenetileg megduzzad, ha túl sokáig csinálod szép véraláfutásos lesz.
2018. dec. 24. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Még annó gimiben egy osztálytásrsam kipróbálta, körbe lila volt tőle a szája, kb egy hétig.
2018. dec. 24. 09:24
 5/7 anonim válasza:

Nyáron amikor unokatesómmal sétáltznk az állomásra, poénból kipróbáltuk ezt a topjoyos üveggel. Amikor odaértünk, a pénztáros nő megkérdezte, hogy mi baja a szánknak, mit ettünk amitől bedagadt... Nagyon rossz érzés volt, nem tudtuk rendesen összecsukni a szánkat, beszélni is sz.r érzés volt.

Ha ennyire hajt a kíváncsiság próbáld ki, de 10 percnél tovább ne hagyd rajta, vagy jól megszívod. :D

2018. dec. 24. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes sehogy, már leírták miért. Ha nagyobb ajkakat szeretnél, használj szájceruzát és rúzst. Youtube-on nagyon jó videókat találsz arról, hogy hogyan tedd nagyobbá árnyékok (vagyis kontúrozás) segítségével.
2018. dec. 25. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Én is hulyesegnek tartom, csak azert kerdeztem mert nem nagyon hasznalok ruzst. Egy kicsit kisebbnek talalom a felso ajkamat, ezert akartam kiprobalni.Köszönöm mégegyszer!
2019. jan. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!