31/55 A kérdező kommentje:
már normálissan irok erre az oldalra. :D Szóval akadjatok le az írásomról meg a foggalmazásomról. Köszöntem.
2010. jún. 27. 21:43
32/55 anonim válasza:
normálissan? az kérlek, normálisan! és még egyéb ilyen kis finomságok találhatók az írásodban. fúúúúúújjjj
33/55 A kérdező kommentje:
meg áll az eszem tőlletek. xD
2010. jún. 27. 21:58
34/55 anonim válasza:
Senki sem volt veled annyira bunkó, bár 1-2 biztos volt, azért nem kéne így "beszélned"...ha már feltetted magad, vállad h nem csak a külsődről kapsz véleményt
35/55 A kérdező kommentje:
oohh. Már ki is osztanak. Nagyszerű. :/
Na de ugye nekem tűrnöm kell elvégre én kértem. Vicces. :D
2010. jún. 27. 22:05
36/55 anonim válasza:
sztem szép vagy, de lábra gyúrj egy kicsit, mert nagyon vékony
amúgy ha nem tudsz hízni, sportolj vmit...az étvágyad is nagyobb lesz, és izmot szedsz fel...én is ilyen vok
37/55 anonim válasza:
Ebben mégis mi volt a kiosztás?:S Én végig kedves voltam veled, nem mellesleg:D De ha egy ilyen kérdést kiteszel vállald h olyanokat is kapsz h másról is mondanak véleményt.
38/55 anonim válasza:
De jót röhögök :DDDDDD
Nem tudtam, hogy vannak még ilyen buta libák,mint amilyen te vagy:D:D felteszi a képét egy GYIK oldalra csúnyaa vagyok kérdéssel :DDDDD szánalmas buta liba vagy, mellesleg a cipőd hányadék, ahogy te is..
írásod még mindig 0(nyelvtan órán hol voltál?)
39/55 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a vélemény meg nyílvánításodat. :) De azért lehetnél finomabb is. :) Amúgy az nem cipő vaksikám. :) Hanem egy papucs. :) Bennt szoktam vele lenni de most az udvaron is abban woltam. Na de nyugodtan kössetek bele abba is. ;)
2010. jún. 27. 22:17
40/55 anonim válasza:
Mert szerinted a papucs mi?Kaja, pulcsi?....ááá de egy ilyennek minek magyarázok:D
Úgy érted bogaram, hogy 'megnyilvánításodat'? :D:D ajánlom a kéziszótárat, idióta kérdés kiírása helyett;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!