Milyenek ezek a képek? Mik a vélemények első látásra? Szerinted hány éves vagyok? (KÉP)
Hali csajok véleményére vagyok kíváncsi, hogy mit gondol rólam külsőleg. És szerinted hány éves vagyok?
Ez a kettő most készült nemrégiben.
Ez pedig talán 1 max 2-3 hete munkába:
Igen, itt elég fapofát vágok, mivel szakadó esőben is szét ázva is csinálni kellet :(
Szerinted hány éves vagyok? Mik a vélemények így kép alapján? Meg ismernél? Esetleg beszélgetnél velem?
14-16 evesnek tunsz
Kis atlagos semmilyennek tuno, testi lelki fejlodesen meg atmeno kistininek
Nem vagy szimpi, nekem kicsit szerencsetlennek tunsz foleg a rossz kepek es az irasos alapjan
Olvastam, hogy 20 vagy, hat, egyidosek vagyunk de ha odajonnel hozzam kinevetnelek, hogy kisfiu, bocsi.
20/L
14 vagyok
Nem rosszindulatbol irtam, hanem oszintesegbol, sajnalom ha ez ennyire faj nektek, hiaba 20 eves, nem szeretheti mindenki a kisfius pasikat egy bizonyos kor utan, vicces lenne ha az ocsemnek neznek :)
Na meg az is minusz pont, hogy itt kerdezget embereket, es kiteszi a kepeit.
Nem mondtam ra se azt hogy ronda vagy ostoba, hanem siman, hogy nem szimpatikus. Oszinte velemenyt kert, megkapta, lehet sertodni, kinek a papne.. ;)
" de ha odajonnel hozzam kinevetnelek, hogy kisfiu, bocsi"
- #14 egy kevély, pökhendi alak vagy - nyilván szép, hogy még megtévesztő legyen lényed, hogy csapdába ejtsd az embereket, ez az igazi boszorkányság.
(az ilyenektől jobb, ha óvakodnak a férfiak mert dölyfös, gőgös természetük az évek során egyre rosszabb lesz, és másra sem képes, mint hogy a másik embert alázza)
Soha senkit nem szabad kinevetni, mert megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!