Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a modell csaj...

Szerintetek ez a modell csaj a legszebb model csajok közzé tartozik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. dec. 9. 12:42
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
ÓÓh azért valljuk be őszintén még így kikenve is milliószor szebb lányok is vannak, persze nem csúnya egy szóval nem mondom azt, de közel sincs még az átlag feletti nőkhöz sem, sima átlagos lány akire nem lehet azt mondani hogy csúnya 10/7 es kb
2019. márc. 10. 18:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem szep vagy, de egy picit kevessebb smink elonyosebb lenne, de az arcod szep meg csinos vagy. Nem értem ezt a sok leszoló hozzászólást, gondolom, ha egy full átlagos lány linkelte volna be magát smink nélkül az mindenkinek szép lenne. Kiváncsi lennék a leszoló kommentelok, hogy nézhetnek ki.

24/L

2019. ápr. 2. 07:55
 23/24 anonim ***** válasza:

9-es! Hol látsz te ott a képen BMW-t???

Mert én sehol se...

Minden jól áll neki, és látszik, hogy a sok kence nélkül is vonzó lenne, de marha jól áll neki ez a piros rúzs meg a szemöldök/szempilla.

És nem néz ki egy tipikus felkapott plázap csának, hanem az utcán végigmenve gyakran találkozol ilyen nőkkel. És igen, nem létezik, hogy a sok glanc alatt ronda, mert azon a bizsuk és a kenceficék nem "segítenek", aki csúnya; A csúnya ember azok alatt is ocsmány lenne, a szép meg csak még szebb tőle!!!

2019. ápr. 2. 10:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Már nem működik a link.
2019. ápr. 11. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!