Normál.
Izlésed viszont nincs a kép alapján... A feneked abban a gatyában elég fura lehet.
A súly s magasság is csak átlag számítás.
Az hogy kinek milyen alakja van azt a csontozattól, genetikától, izomzattól és zsírtól függ.
Pl én edzek és 160cm/60kg vagyok, homokóra testalkattal s senki el nem hiszi, hogy annyi a súlyom míg rá nem állok minimum 2 mérlegre is 😂
Cégünknél a vén róka doki se nézte volna ki.
Nagyon nem mindegy mitől nagyobb a súlya az embernek:
1kg izomnak kevesebb a térfogata, viszont az 1kg zsír jóval nagyobb térfogatú.
Formáló/feszesítő edzést csinálok.
Szóval ne a súlyodon akadj fent, van tükör s formáld tested, annak idősebb korban is lesz eredménye, ha tartod magad 😉
Voltam osztály találkozón s alig fél óra után eljöttem, mert majdnem kijött belőlem a túl őszinte felszólalás:
Korombeliek...úgy néznek ki, mintha +20évvel idősebbek lennének. Lepukkadt stílus, hízás a köbön, igénytelen körmök/haj...stb
(még az akkori "iskola szárjai" is olyanok lettek, hogy lesokkolt)
Vigyázz magadra, egészséges táplálkozás+ megfelelő napi folyadék bevitel, modernebb/elegánsabb stílus, edzés és ápoltság fontos. 😊
S CÉLok fontosak még!
(a 32 emberből összesen velem együtt 4 ember ért el jelentősebb eredményt az életben.)
Van mire figyelned, sok sikert s kitartást! ^^
25/N
Nem hinnem, hogy kover. 162 cm es 60 kg vagyok es szerintem (es nem csak szerintem) nagyonis jo az alakom
ugyh nem hinnem, hogy te 170 cm-vel es 60 kg-val duci lehetnel barmilyen modon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!