Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170cm 60kg mennyire kövér? (L)

170cm 60kg mennyire kövér? (L)

Figyelt kérdés

2018. dec. 2. 08:56
1 2
 11/16 $$$$$ ***** válasza:
Mondom én. Abszolút nem vagy kövér. Teljesen jó súlyban vagy.
2018. dec. 14. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Normál.

Izlésed viszont nincs a kép alapján... A feneked abban a gatyában elég fura lehet.

A súly s magasság is csak átlag számítás.

Az hogy kinek milyen alakja van azt a csontozattól, genetikától, izomzattól és zsírtól függ.

Pl én edzek és 160cm/60kg vagyok, homokóra testalkattal s senki el nem hiszi, hogy annyi a súlyom míg rá nem állok minimum 2 mérlegre is 😂

Cégünknél a vén róka doki se nézte volna ki.

Nagyon nem mindegy mitől nagyobb a súlya az embernek:

1kg izomnak kevesebb a térfogata, viszont az 1kg zsír jóval nagyobb térfogatú.

Formáló/feszesítő edzést csinálok.

Szóval ne a súlyodon akadj fent, van tükör s formáld tested, annak idősebb korban is lesz eredménye, ha tartod magad 😉

Voltam osztály találkozón s alig fél óra után eljöttem, mert majdnem kijött belőlem a túl őszinte felszólalás:

Korombeliek...úgy néznek ki, mintha +20évvel idősebbek lennének. Lepukkadt stílus, hízás a köbön, igénytelen körmök/haj...stb

(még az akkori "iskola szárjai" is olyanok lettek, hogy lesokkolt)

Vigyázz magadra, egészséges táplálkozás+ megfelelő napi folyadék bevitel, modernebb/elegánsabb stílus, edzés és ápoltság fontos. 😊

S CÉLok fontosak még!

(a 32 emberből összesen velem együtt 4 ember ért el jelentősebb eredményt az életben.)

Van mire figyelned, sok sikert s kitartást! ^^

25/N

2018. dec. 14. 04:40
 13/16 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy
2019. jan. 1. 13:00
 14/16 anonim válasza:

Nem hinnem, hogy kover. 162 cm es 60 kg vagyok es szerintem (es nem csak szerintem) nagyonis jo az alakom

ugyh nem hinnem, hogy te 170 cm-vel es 60 kg-val duci lehetnel barmilyen modon is.

2019. jan. 14. 00:55
 15/16 anonim ***** válasza:
hat szerintem lanyhoz kepest kicsit tulsulyos lehetsz mert fiukent vagyok ennyi es nem vagyok vekony
2019. jan. 15. 20:58
 16/16 $$$$$ ***** válasza:
Utolso ne hü***lyeskedj mar XD . Abszolut nem kövér. Pont jo . Meg ha kicsit több lenne az s elenne gáz. De te viszont vekony vagy hidd el ha 170 cm -s fiú vagy es 60 kg . Vagyis lehet van egy kis hasad vagy valami. De alapjaban 3gy vekony alkat vagy. És a kerdező is egy ko alkatu lany a magassag-súly aránya alapján.
2019. jan. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!