170cm 63kg (egy tini lánynak) mennyire sok?
Neked jó a súlyod .
A magasságodhoz 55-68 között lenne az ideális súlyod, úgyhogy ez a súly jó neked.
Pont, hogy a tiniknél normális, ha pár kilóval nehezebbek.
Nem kéne ilyen hülyeségeket elültetni a fülükbe, hogy csak az a normális, ha 50 kilósak. Pláne 170 centihez.
Simán lehet normális, ki izmosabb, kinek nagyobb a melle s más a testalkata, ki pedig egyszerűen nem szálkás, de a kilók jól oszlanak el és egészséges. Csak a számok alapján simán lehetsz teljesen jó, de ha van egy fejlett, ronda úszógumid, akkor jó lenne fogyni.
Nincs olyan, hogy ennyi évesen (amit nem írtál, de az se számítana sokat) ennyi centihez 55 kg az ideális és 63 kiló sok meg efféle... Kinek 50-55 a jó, kinek a 60-65, pedig a magasság, nem, kor ugyanaz.
177cm vagyok és 60kg.
Én jól érzem magam a bőrömben, minden ruha jól áll. Lehet neked egy ötöst le kéne dobnod, de ha aranyos így is lehetsz csini. :) ha izmos vagy, akkor meg végképp nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!