170cm 63kg (egy tini lánynak) mennyire sok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 15:26
11/12 A kérdező kommentje:
Jah és I4 éves vagyok, ha ez számít
2018. okt. 16. 07:18
12/12 anonim válasza:
Én kb 163 centi vagyok, és 42-47 kg között van a testsúlyom. (47 kg a menstruáció alatt szoktam lenni) Talán elsőre sokan rám mondanák hogy túl vékony vagyok, de igazából ha látnának engem, tudnák hogy teljesen normálisan/átlagosan nézek ki. Amúgy 15/lány. Szerintem rendben van a Te testsúlyod, főleg hogy ilyen magas vagy. Egyébként meg a csontokon is múlik, meg azon hogy az ember azért 70 kg mert izmos, vagy mert hájas. Ha fogyni akarsz, akkor max legyél vegetáriánus, vagy csak nagyon figyelj hogy mennyi zsíros kaját eszel. Edzeni meg sosem árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!