12/20 anonim válasza:
Nagyon szép formás. :) Bárcsak nekem lenne ilyen!
13/20 anonim válasza:
azért el ne szállj..láttam már jobbat is....
15/20 anonim válasza:
Szerintem picit túl izmos női lábnak.
16/20 anonim válasza:
Igen azért elszállni nem kell, de szépek, van szebb, de megfelelő.
17/20 anonim válasza:
nekem is pont ilyen lábaim vannak ,de kiköpött pont ilyen :Dcsak lehet nekem egy kicsivel vékonyabb :P
14/l
18/20 anonim válasza:
Hú bakker, neked aztán marha vastag lábad van... helyedben ki sem lépnék az utcára.
Az egódat ne itt akard fényezni kiscsillag, hiszen te is tudod nagy jól, hogy milyen is vagy.
19/20 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja hogy fényezni akarom az egóm:
Akk annyit mondok, hogy ezért hordok hosszú nadrágot a tesin, és ezért nem futok soha, és nem csinálok semmit a tesin, mert félek hogy meglátják a vastag combom. A legalábbis szerintem vastag combom... nyáron is hosszú nadrágokba járok ki, és még itthon is csak néha veszem fel, amikor egyedül vagyok...
2010. jún. 28. 13:18
20/20 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, a kicsi striák amik oldalt vannak az még jobban "fényezi az egóm". Persze ezt csak úgy irónikusan. Nem hiába guggolok naponta 120-150-et. Persze nem a sima guggolás. Szóval, ez van..
2010. jún. 28. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!