Milyen ez az ora?

Figyelt kérdés
[link]

2018. nov. 28. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég romás szerintem. Ha nem jársz állandóan szuperelengáns ruhákban(bár akkor eleve nem ilyen árkategórián gondolkodnál), akkor szerintem hanyagold. Nemelegáns viseletrel szerintem nagyon ótvarul fog kinézni.
2018. nov. 28. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, de tényleg inggel lenne jó. Egy farmer-póló szetthez nem illik. Ha alkalmakra viselnéd akkor tökéletes.

33/N

2018. dec. 1. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:

LOL :D))))

Ez az óra öltönnyel, vagy zakóval?

Kisasszony, ez az óra bőgatyával, dorkóval, és hátrafelé csapott baseball sapkával menő.

Inkább a hip-hop scenában hordanak ilyen csillogó villogó, fux hatású órát, és nem azok, akik egy csöppet is elegánsnak akarnak kinézni.

2018. dec. 3. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézzétek már a kulcsszavakat! :D
2018. dec. 3. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Borzalmasan gáz. Ízléstelen és stílustalan, amolyan jó ci.gányos. Szerintem magára valamit is adó ember ilyenre nem ad ki pénzt. Sok normális, valódi óra márka termékei közül is lehet ebben az árkategóriában már választani óraszerű órákat,ne csúfold meg az ízlésességet, kérlek:)!!
2018. dec. 26. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!