A mellek ennyire fontosak?
Eszrevettem mar tobbszor, hogy ferfiak jononek kialltanak ki olyan noket, akiknek az arcuk maximum atlagos, de altalaban meg atlag alatti is, nem attraktiv egyaltalan. Aztan latom, hogy a melle akkora, mint egy dinnye es kb minden kepebe beletolja, mert ugye az arca nem nagy durranas, sot...
Ennyire fontos a ferfiaknak a mell, hogy meg elonytelenebb arcu noket is jononek kialltanak ki emiatt? Tok mindegy, hogy nez ki, de ha nagy a melle, akkor az mar eleg?
Formás, feszes, ruganyos legyen.
Közepes, vagy kicsi.
A nagy és a dinnye már túlzás.

:DD mik ezek a kommentek. en epphogy azt mondom, hogy csak a mell nem tesz valakit szeppe, hanem az egesz alak es arc. nem vagyok kover se alacsony, genetikailag nagyobb a mellem az atlagnal, nem azert, mert el vagyok hizva.
nem is ertem mire tamadtok a kommentekben (ezt azoknak irom, akik irigynek neveztek.. mire vagyok irigy amugy is, ha nekem is nagyobb a mellem?)

Tehát nagy melled van de szidod a nagy mellű nőket paradoxon,látod neked is nagy van de még igy se kellesz férfiaknak..Ez problémád 100%.. Amugy a mell szex közben játékszerré válik kényeztethető...
40F
nem szidok en itt senkit :DD az, hogy mas no IS kell a ferfiaknak nem jelenti azt, hogy en ne kellenek. igazabol a ferfiak nagyreszenek kb barki jo, szoval nem ertem meg mindig, mire kene feltekenynek lenni itt?
en azt kerdeztem, ha egy illeto ROSSZUL nez ki, de nagy a melle, miert gondoljak a ferfiak, hogy jono, mig egy szebb arcu de kisebb melu not leatlagosoznak.

Hidd el, egy sportos nőnél detto ugyanez, ha arányos, hogy kb. annak is lehet akármilyen ortopéd feje. Vagy aki filigrán.
Mondjuk nagymellűként alá tudom támasztani, hogy egy bizonyos méret fölött(mondjuk E kosártól) édes mindegy, milyen az arc, kövér-e vagy sovány, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!