A mellek ennyire fontosak?
Eszrevettem mar tobbszor, hogy ferfiak jononek kialltanak ki olyan noket, akiknek az arcuk maximum atlagos, de altalaban meg atlag alatti is, nem attraktiv egyaltalan. Aztan latom, hogy a melle akkora, mint egy dinnye es kb minden kepebe beletolja, mert ugye az arca nem nagy durranas, sot...
Ennyire fontos a ferfiaknak a mell, hogy meg elonytelenebb arcu noket is jononek kialltanak ki emiatt? Tok mindegy, hogy nez ki, de ha nagy a melle, akkor az mar eleg?

Nekem nem,nálam hosszú haj,alak ez az első,aztán arc.
Nem kell nagymelle legyen de felesleg nem lehet rajta.
Mellen ha annyira akar lehet módosítani.
hagyjuk mar ezt a biologiat. nem mindenki van allat szintjen, aki felizgulna ronda nokre is csak mert nagy a melluk, de amugy meg semmi mas jo nincs rajtuk. ez igenytelenseg, nem biologia.
#2 egyetertek, egy no/ferfi osszessegeben nez ki jol vagy sem. en se izgulnek fel egy csavora csak azert, mert kockas a hasa, aztan kozben ronda, fogatlan, stb. azzal is egyetertek, hogy a nagy mell onmagaban nem is biztos, hogy jol nez ki, ha az alakja a nonek rossz, vagy a mell eppen a nagy merete miatt log pl.
ezeket ugy mondom, hogy nekem is nagyobb mellem van, mint az atlagnak, de en nem erre elezem ki a kinezetemet, mert szamomra felfoghatatlan, hogyan tehet valakit csak ez attraktivva....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!