Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mellek ennyire fontosak?

A mellek ennyire fontosak?

Figyelt kérdés

Eszrevettem mar tobbszor, hogy ferfiak jononek kialltanak ki olyan noket, akiknek az arcuk maximum atlagos, de altalaban meg atlag alatti is, nem attraktiv egyaltalan. Aztan latom, hogy a melle akkora, mint egy dinnye es kb minden kepebe beletolja, mert ugye az arca nem nagy durranas, sot...

Ennyire fontos a ferfiaknak a mell, hogy meg elonytelenebb arcu noket is jononek kialltanak ki emiatt? Tok mindegy, hogy nez ki, de ha nagy a melle, akkor az mar eleg?

2018. nov. 28. 15:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Biologiat nem tanultal ?
2018. nov. 28. 15:07
 2/28 anonim válasza:
74%
Nekem az arc és az alak egyforma fontos. Egyiket se tudnám a másik elé helyezni. Az alaknak a része a mell is, de nem csak az határozza meg. Sőt! Kis mell ellenére is lehet valakinek nagyon jó alakja, és nagy mell mellett is lehet az ellenkezője. A jó mell messze nem mindig társul jó alakkal, sőt pont hogy ellenkezőleg! Nagy mell mellé sokszor szétfolyt alak, görnyedt hát, stb. társul.
2018. nov. 28. 15:10
 3/28 anonim válasza:
7%

Nekem nem,nálam hosszú haj,alak ez az első,aztán arc.

Nem kell nagymelle legyen de felesleg nem lehet rajta.

Mellen ha annyira akar lehet módosítani.

2018. nov. 28. 15:17
 4/28 A kérdező kommentje:

hagyjuk mar ezt a biologiat. nem mindenki van allat szintjen, aki felizgulna ronda nokre is csak mert nagy a melluk, de amugy meg semmi mas jo nincs rajtuk. ez igenytelenseg, nem biologia.

#2 egyetertek, egy no/ferfi osszessegeben nez ki jol vagy sem. en se izgulnek fel egy csavora csak azert, mert kockas a hasa, aztan kozben ronda, fogatlan, stb. azzal is egyetertek, hogy a nagy mell onmagaban nem is biztos, hogy jol nez ki, ha az alakja a nonek rossz, vagy a mell eppen a nagy merete miatt log pl.

ezeket ugy mondom, hogy nekem is nagyobb mellem van, mint az atlagnak, de en nem erre elezem ki a kinezetemet, mert szamomra felfoghatatlan, hogyan tehet valakit csak ez attraktivva....

2018. nov. 28. 15:18
 5/28 anonim ***** válasza:
56%
Sztem meg pont, hogy a kismellű nők a szépek. A nagy mell ha csak nem mű átlagban ha lekerül a melltartó leesik a bokához... Nekem ez kevésbé szép mint egy kisebb formásabb.Felőlem aztán bele tolhatja az arcába, akkor sem tetszik
2018. nov. 28. 15:19
 6/28 anonim ***** válasza:
12%
Hát a duci vagy,és alacsony,akkor nem lehetsz szép,és ne irigykedj:D
2018. nov. 28. 15:25
 7/28 anonim válasza:
0%
#6 -os Ez nem Petra nyugi :)
2018. nov. 28. 15:27
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Le van nyomozva ki ír :D
2018. nov. 28. 15:32
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen irigy akire semmi pénzért nem izgul rá még egy hajléktalan se, fáj tudom drágám..
2018. nov. 28. 15:34
 10/28 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan most azért leszólni valakit,mert magasabb és jobb testel rendelkezik, hát ez féltékenység
2018. nov. 28. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!