Rövid a felsötestem, a lábamhoz képest, és ez szerintetek ront az összképen lányok?
Szoval engem nagyon idegesit,föleg hogy kicsit sovány vagyok,ezért ha polot veszek akkor mindig eltakarja a fenekem,és olyan idiotán érzem magam a börömben,és télleg nagyon ront az önbecsülésemen,néha depresszioba is esek,180cm vagyok ,és mikor látom hogy egyes fiuk 190cm magasak de a lábunk vagyis csipönk egy vonalban van,akkor aztán végkép elkeseredek,modelkedni azért nem vettek fel mert nem vagyok elég magas,szoval képzelhetitek hogy érzem magam sokszor...olyan idétlennek,olyan idiotának...nincs szinte semmi önbizalmam...ugy érzem hogy megbolondulok hogy igy kellet születnem,inkább lettem volna alacsonyabb de arányosabb.
Igy nézek ki kb,mint Urameshi,nem tudom ha ismeritek az animebol de küldök egy linket.Télleg nem tudom de irjatok valamit hogy most akkor télleg idiotán nézzek ki?Vagy lányok titeket ez nem zavar? Néha ugy érzem legszivesebben ki se mozdulnék emberek körébe.
Igen ez betegesen hallatszik csak azért mert rövidebb a felsötestem,de igen idegesit,nem illik semmi polo rám,és ilyen hosszu lábakal lehettem volna magasab is..segitsetek mit tegyek? Ha semmit legalább a csajokat zavarja?Felsötestem az mivel rövidebb izmosnak látszik a lábaim vékonyabnak...irjatok létszi,reménytelen vagyok?
Semmi hibat nem latok ebben.
Amugy meg nekem tetszik a kep alapjan.
Es biztosan van meg lany,akinek tetszik.
34l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!