Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rövid a felsötestem, a lábamho...

Tappancs999 kérdése:

Rövid a felsötestem, a lábamhoz képest, és ez szerintetek ront az összképen lányok?

Figyelt kérdés

Szoval engem nagyon idegesit,föleg hogy kicsit sovány vagyok,ezért ha polot veszek akkor mindig eltakarja a fenekem,és olyan idiotán érzem magam a börömben,és télleg nagyon ront az önbecsülésemen,néha depresszioba is esek,180cm vagyok ,és mikor látom hogy egyes fiuk 190cm magasak de a lábunk vagyis csipönk egy vonalban van,akkor aztán végkép elkeseredek,modelkedni azért nem vettek fel mert nem vagyok elég magas,szoval képzelhetitek hogy érzem magam sokszor...olyan idétlennek,olyan idiotának...nincs szinte semmi önbizalmam...ugy érzem hogy megbolondulok hogy igy kellet születnem,inkább lettem volna alacsonyabb de arányosabb.

Igy nézek ki kb,mint Urameshi,nem tudom ha ismeritek az animebol de küldök egy linket.Télleg nem tudom de irjatok valamit hogy most akkor télleg idiotán nézzek ki?Vagy lányok titeket ez nem zavar? Néha ugy érzem legszivesebben ki se mozdulnék emberek körébe.

Igen ez betegesen hallatszik csak azért mert rövidebb a felsötestem,de igen idegesit,nem illik semmi polo rám,és ilyen hosszu lábakal lehettem volna magasab is..segitsetek mit tegyek? Ha semmit legalább a csajokat zavarja?Felsötestem az mivel rövidebb izmosnak látszik a lábaim vékonyabnak...irjatok létszi,reménytelen vagyok?

2018. nov. 27. 12:10
 1/6 A kérdező kommentje:

Kb igy nézzek ki ,vagyis arányra érttem

[link]

2018. nov. 27. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmi hibat nem latok ebben.

Amugy meg nekem tetszik a kep alapjan.

Es biztosan van meg lany,akinek tetszik.

34l

2018. nov. 27. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki. A very potter musicalben Luciust játszó srác jutott eszembe, hú de sokan nyáladzottak a lábaira a kommentekben.
2018. nov. 27. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
lehetsz egy ronda gnóm, és egy jó pasi is.. nem tudjuk amíg nem láttunk képet
2018. nov. 27. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Amugy a kinézetemmel nincs gond,visszonylag jol nézek ki,csak ez amit leirtam ezzel van a bajom ....
2018. nov. 27. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:
még irjatok
2018. nov. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!