Hogyan kéne eltűntetnem a szőrszálakat?
Figyelt kérdés
Igazából az ami nagyon zavar, az az, hogy a fenekem, a hátam és a hasam szőrös. Nem mintha máshol nem lenne az, de ott megoldom valahogy. Félek, hogy így senki sem fog elfogadni. Persze megértem, mert undorító vagyok. El szeretném valahogy tűntetni, halványítani a szőrt, de nem tudom mi a legjobb megoldás ehhez. Ugyanis nem tudok mindent borotválni, se az egész hátam gyantázni. Kérlek segítsetek :(2018. nov. 26. 17:35
1/1 anonim válasza:
Kozmetikusnál kipróbálhatnád a szőkítést, vagy kérdezd meg ő mit javasol:)
Elég sokba kerül, de a lézeres szőrtelenítéssel évekre megszabadulhatsz a szörszálaktól.
Vannak készülékek (pl. Philips Lumea Prestige), amik szintén lézerrel működnek. Ezek több hétre adnak simaságot. A hasadat könnyen megcsinálhatod vele, a hátadnál viszont valaki másnak kéne segítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!