Hogy lehet kevessé feltűnővé tenni a száj fölötti szőrszálakat 12 evesen? TÖBBI LENT
Figyelt kérdés
Szóval a szájam folott apró úgymond szőke szőrszálak vannak de sűrűek és irtó feltűnőek.
Házi módszer szerint h lehet kevéssé feltűnőivé tetté? Mit javasoltok ???
2017. dec. 28. 14:26
1/8 A kérdező kommentje:
Es persze elfelejettem írni de lány vagyok
2017. dec. 28. 14:27
3/8 anonim válasza:
#1 vagyok
Ha tényleg nagyon feltűnő(mint amikor a fiúknak elkezd nőni a bajszuk),akkor menj el orvoshoz,lehet valami hormonális betegséget.
4/8 A kérdező kommentje:
Most persze nem olyan nagyon feltuno mint a fiuke de eléggé
Na most valami házi praktika ?????
2017. dec. 28. 15:20
6/8 anonim válasza:
Erre nincs házi praktika. Leszeded, vagy hagyod, más lehetőség nincs. Én leborotváltam.
7/8 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz,le gyantazza es vagy 3 hetig nyomat se latod :D
8/8 anonim válasza:
Kozmetikus kb 2 masodperc alatt letepi, aztan 3 hetig semmi. Erre nincs hazi praktika. Le ne borotvald, csak ronda borostas lesz, mint a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!