Szerintetek ki fogja nyerni a Miss Universe világversenyt?
Hajjaj itt mar valami nagyon nagy vedőről van szó :D az a baj, hogy nem nagyon ironizálhat azzal, hogy egy lo..ó, mivel az. Bar kinek mi. Ha szerinted az normális viselkedés, hogy különböző pasikkal utazgatsz, lefelszek velük, közben ok fizetnek neked mindenért, akkor hajrá, csak nyilván te nem nezel ki úgy, hogy ezt megtehesd. :D vagy 20 évvel idősebb kapcsolatban levő emberre ramaszni sem jelenti azt, hogy egy ri...mc vagy. Sajnos nagyon sok másik instaribi is így el, de ezek szerint neked ezzel nincs gondod. Egyébként pedig hányingerkeltő az az undorító onimadat, amit csinál. Pedig azért a legszebb nőktől nagyon messze van. :D olyan lany is lekrvazta, akivel jóban volt, gondolom belőle nem a gyűlölet beszélt. A szüleirol fogalmam sincs, de nyilván a luxus közelében sem volt. Akkor nem lenne szükség erre az életvitelre.
Ez a szomorú, ennyi mindent tudsz róla, gondolom te is csak egy agymosott kislány vagy, akinek vajna timi is szimpi.
Nem azt mondtam, hogy szimpi. Nem is védem. De itt vagy te, aki Bekommentel mindenhova ezt a lànyt szapulva, picit furának tartom. A mai világban a “ku**a” szó màr kb minden napos, talán olyan helyzetekben is, amikben semmi létjogosultsága. Nem ismered a lányt, legalábbis úgy nem, hogy tőle tudj a magánéletéről. Mindenki más meg azt mond amit akar, a magyar ember szeret ilyen rosszmájú lenni másokkal, ha nekik jobban megy a szekér. Nem teljesen hiszem el azokat, amiket mondasz. Nem azért, mert védem, hanem mert 1) az emberekről pletykálnak 2) akiknek az anyagi helyzete jobb, az Magyar viszonylatban már egy csaló, hazug, prosti stb... 3) betegesnek tartom, hogy mindenhova odakommentelsz időt nem sajnálva, hogy ezt a lányt szídd :) szerintem, ha ennyire ismered mond el neki a sérelmeidet, mert lassan beleőrülsz :)
Bár a helyedben elgondolkodnék, hogy mit keresek egy állítólagos “prosti” társaságában és miért bulizok olyan emberekkel külföldön, akik részegen lefeküdtek vele... ugye ugye? Lehet más szemében akkor te is prosti vagy? Keress jobb társaságot, mert ez állításod szerint neked gyomorforgató :)
Köszi a jó tanácsot, elég sokat olvasok magamtól is :) Nem vagyok már 16 éves, nem követek “instaribiket”, csupán megjegyeztem hónapokkal ezelőtt, hogy szerintem Enikő gyönyörű. (Bár kíváncsi lennek, hogy te milyen csudi szép vagy, vagy milyen az ideálod... biztos ebben is sokkal jobb vagy)
Nem ismerem, nem vagyok az ismerőse, védeni sem akarom, de nem értem miért kéne neked elhinnem bármit is ezen az anonim oldalon... mert te azt mondtad? Én nem gondolom, hogy igazad lenne, ha mégis, az sem érdekel, ez egy verseny volt és én elmondtam a véleményemet. Attól még, hogy te idejössz (meg még az összes másik vele vagy Josh Cartuval foglalkozó kérdés alá) és leírod ide a te véleményedet, nekem had ne kelljen már Látatlanban ismeretlenül megutálni vagy elhinni neked mindent... te ezt tudod, nagyon okos vagy, beszèld meg a régi barátnőivel vagy a szeretőivel, de ne erőltesd màr rá másokra a szemléletedet.
Egyébként meg, ha olyan világlátott, meg intelligens lennél és valójában rendelkeznél azzal a jólmenő szekérrel, eszedbe sem jutna egy anonim oldalon totál ismeretlen embereknek egy totál ismeretlen lányt kipletykálni :D Kíváncsi lennek arra, hogy akkor is ilyen nagy e a szád, amikor az emberek szemébe kell mondanod azt, amit gondolsz róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!