Szerintetek ki fogja nyerni a Miss Universe világversenyt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 12:14
1/16 anonim válasza:
Földlakó mindig az nyer más bolygón élő esélytelen .
2/16 anonim válasza:
Nagyon jó lenne, ha Enikő, régóta követem, egyszerűen csodaszép az a lány:)
Viszont őnis többször elmondta, hogy sajnos nem csak a megjelenésen múlik, a többi lány jóval korábban elkezdett felkészülni, jótèkonykodni stb
Másik két kedvencem Görögország és Costa rica, szerintem ő elég esélyes!:) (mármint Costa Rica)
De idén tényleg azért drukkolok magyarországnak, mert Enikő álomszép, ha más országot képviselné is oda lennék érte:)
3/16 anonim válasza:
2es, ha ennyire odavagy azért a kis prostiért, akkor remelem tudod, hogy külföldön szana-szét kefelteti magát utazasokert a gold digger kancsal kislány. :D
4/16 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy legjobb baràtnőmmé fogadnàm vagy ismerem, csak hogy gyönyörűnej tartom, kiemekedő volt a mezőnyben. De gondolom te olyan jól ismered, hogy tudsz mindent...
5/16 anonim válasza:
Konkrétan ismerem igen, nem adriana limarol beszélgetünk, hogy ne ismerhessem. Bar a kis oromlany szeretné magát annak képzelni. :DD olyanokat is ismerek, akik részegen kefelgettek külföldön. 170 centi allatt, szinte mar feka bőrszínnel szerinted modellkedni volt kint? Undorító, hogy a bűnöző cartu bácsi megveszi neki a miss universe címet es ezt ma engedik... az instagramjátol meg hányni lehet, semmit nem csinál, csak a kancsal szemeivel bámulja magát a tükörben egesz nap agyonfilterezve... a barinoje nem lehetnél, mert csak azoknak nyalizik, akiknek van befolyása vagy celebek. Egy ócska kis helyezkedő örömlány az egesz ember. Ez jusson inkább eszedbe, amikor az instajat bamulod.
6/16 anonim válasza:
Hát, mindenesetre furának tartom, hogy ismeretség ide vagy oda, honnan tudsz te ilyeneket, gondolom nem ő mesélte :) tenyleg nem tudom, nem ismerem; nem is érdekel. Ő nem divatmodell, legalábbis az én olvasatomban nem. Nem híres divatházak kifutóin megy végig, amihez elvárható lenne a halovány bőrszín valamint a magasság. Ez egyértelmű. Fogalmam sincsen arról, hogy milyen barátai vannak, egy lánnyal nagyon sokat posztol, de abszolút nem ismert emberre gondolok, nekem annyira nem tűnt fel, hogy direkt celeb közegben mozogna. Az általad említett úriemberrel pedig szerintem együtt sincs már, de ezt te biztos jobban tudod, én csak tippelek 🤷🏼♀️ Egy biztos, fura, hogy belőled ez -ha igaz ha nem- ekkora indulatokat vált ki. Erted, nekem is van olyan ismerősöm, akinek nem jön be az életvitele, De tök hidegen hagy.
7/16 anonim válasza:
Az meg végképp nem jön össze, hogy honnan ismered te azt a nagyon gazdag külföldit, akiVel ő összefekszik, hogy utaztassa (amikor már amúgy is el van utazva!!?? :D) picit gondold még át.
8/16 anonim válasza:
Atya ég, most nézem, hogy minden vele kapcsolatos kérdéshez beírtad kb ugyan ezt, meg ahogy elnézem az egyik másik kérdésnél említett képe alatt, ahol “savazzák” ő meg “elismeri” hogy k***a, ott te lehetsz ez a medgyessy eszti... a stílusotok nagyon hasonlo. Veszélyes vagy...:D
9/16 anonim válasza:
Mit gondoljak át? Egy társaságban buliztunk külföldön, személyesen ismerem azt a 40 fölötti pasit, aki megmutatta az üzenetváltásaikat es hogy mar kiskorúként ő mászott ra, mikor a pasi kapcsolatban volt. Par nap múlva meg mar egy masik sugar daddyvel utazott tovább. Na ez mar elég info? De itthon is ismerek olyat, akivel kefelgetett. Meg szép, hogy indulatokat vált ki, a prostiktol mindig is hánytam, plane ha megjatszak magukat. Be sem kellett volna engedni a miss universre. O tényleg nem mesélt nekem semmit szerencsére, a közös ismerőseink viszont igen. Cartu meg nem egy úriember, hanem egy bűnöző, nem véletlenül tűnt el. Nyilván dobta mar, jött egy szebb es fiatalabb. A kislányokban tudatosítani kellene, hogy egy örömlányt követnek es hogy sokat kellett térdepelnie a gyémánt fülbevalojaert, ami annyira tetszik nekik. Ez a lényeg
10/16 anonim válasza:
8as, mivel ha szembejön velem egy kérdés róla es rakattintok, utána feldobja az összes többit. Szeretném, ha a kislányok nem követnenek örömlányokat, az a veszélyes. Es valóban o maga írta, hogy mi a foglalkozása, instan is fent hagyja a kommenteket, amikben szidják :DD értelmes. egyébként nem vagyok medgyessy eszti, de rengetegen savazzak, akkor az mind en vagyok? :D instan mar letiltottam egy ideje. Inkább követem Kelemen Annát, o legalább őszinte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!