Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb,...

Szerintetek melyik a legszebb, legdivatosabb külsőre?

Figyelt kérdés

Divatosan öltöző, divatcentrikus 29 éves vidéki nagyvárosban élő férfi vagyok, aki szereti ha valami esztétikus és jól néz ki. Azért írtam ebbe a témába, mert kifejezetten nem az autómániások, hanem laikusok véleménye érdekelne (különösen a lányoké, nőké) az autók külsejéről. Magamról még annyit, hogy hetero vagyok, de külsőre olyan aranyos, kedves cukifiúnak tartanak a nők, szóval nem egy tipikus macsó vagyok. Továbbá nem szeretném azt sem, hogy melegnek nézzenek az autóm miatt.

Olyan autót szeretnék venni, ami külsőre szép, divatos, dizájnos. Kinéztem néhányat és ezekről érdekelne a véleményetek hogy melyiket tartjátok a legszebbnek, legdivatosabban egy férfinak. Kérem kort és nemet is írjatok.

Volkswagen Up:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Fiat 500:

[link]

[link]

[link]

Toyota Aygo:

[link]

[link]

[link]

Mazda 2:

[link]

[link]

[link]

Smart:

[link]

[link]

[link]

Mini:

[link]

[link]

[link]

[link]

Renault Twingo

[link]

[link]

2018. nov. 24. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semennyire nem értek az autókhoz, úgyhogy tényleg abszolút a külsejük alapján válaszolok.

Szerintem külsőre egyik autó sem férfias egyáltalán, de ha muszáj választani, akkor Mazda. Akár férfinek, akár nőnek. Az tényleg jól néz ki.

A többi nekem nem kimondottan tetszik, mindenben van, amibe bele tudnék kötni. A VW és a Toyota közül viszont a VW-re szavazok.

2018. nov. 25. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
A kettő közül én is a wolkswagenre szavazok.
2018. nov. 26. 01:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha már divat, és stílus, milyen színűre gondoltál? Az up-nál fehér, az aygo-nál kék?

Nekem a fehér jön be, bár tudom azt is sokan női autószínnek tartják.

2018. nov. 26. 01:25
 14/14 anonim válasza:
Mini olyan mint egy halottaskocsi, csak kisebb.
2018. nov. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!