Szerintetek melyik a legszebb, legdivatosabb külsőre?
Figyelt kérdés
Divatosan öltöző, divatcentrikus 29 éves vidéki nagyvárosban élő férfi vagyok, aki szereti ha valami esztétikus és jól néz ki. Azért írtam ebbe a témába, mert kifejezetten nem az autómániások, hanem laikusok véleménye érdekelne (különösen a lányoké, nőké) az autók külsejéről. Magamról még annyit, hogy hetero vagyok, de külsőre olyan aranyos, kedves cukifiúnak tartanak a nők, szóval nem egy tipikus macsó vagyok. Továbbá nem szeretném azt sem, hogy melegnek nézzenek az autóm miatt.
Olyan autót szeretnék venni, ami külsőre szép, divatos, dizájnos. Kinéztem néhányat és ezekről érdekelne a véleményetek hogy melyiket tartjátok a legszebbnek, legdivatosabban egy férfinak. Kérem kort és nemet is írjatok.
A Fiatot, a smartot, és a Renault twingót inkább ne.
2018. nov. 24. 15:38
2/14 anonim válasza:
Ha már Volkswagen, akkor inkább legyen golf. Az a tuti👌
2018. nov. 24. 16:26
3/14 anonim válasza:
A mini a legjobb!
2018. nov. 24. 16:30
4/14 anonim válasza:
Ezek közül nekem egyértelműen a Toyota kéne, testvéremnek hasonló Toyotája van és nagyon jó kocsi 😃 Szép ez a sötétkék szín is. Második helyezett a Mini, azt fekete színben venném. Harmadik a Mazda, azt is valami sötét színben választanám. A többi kocsi nem igazán tetszik és a teljesítményük, minőségük sem olyan jó szerintem.
2018. nov. 24. 17:34
5/14 anonim válasza:
A minit választanám, mert különleges, egyedi dizájnja van. A többi majdnem egy kaptafára készült, kivéve a smartot, de az meg nem illik hozzád. A fiat 500-nak inkább a belseje dizájnos, külsőre elég csúnyácska.
2018. nov. 24. 18:14
6/14 Bunny1989 válasza:
Egyik sem egy férfinak való autó szerintem, de hogyha választani kell, akkor a Mazda.
29 éves nő
2018. nov. 24. 22:46
7/14 anonim válasza:
Talán a madza2 a legjobb de ilyen árkategóriába vannak jobbak.
2018. nov. 25. 09:27
8/14 anonim válasza:
Itt van pár nem drága szép autó ami férfiasabb: Renault Fluence 1 690 000Ft
Kia Sportage 3 090 000Ft
Land Rover Free Lander Freeer 2 650 000Ft
Ezeket a jófogáson találtam szerintem eggyátalán nem rossz árak ha még érdekel hogy mik vannak Írj egy privit és küldök tippeket. Amúgy tényleg jók vannak a jófogson is
2018. nov. 25. 10:01
9/14 anonim válasza:
Nekem Toyota Aygo-m van, igaz piros (nő vagyok). Nagyon kis édes és megbízható, de kimondottan városi autó, hosszabb távra csak jó utakra, nem erdei útra javasolt. Száguldozni nem lehet vele, de a megengedett sebességet autópályán is tudja.
2018. nov. 25. 11:55
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A VW Up és az Aygo között vacillálok. Az Aygo formája nagyon tetszik, viszont belülről a VW Uphoz képest kicsit fapados.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!