Óriási segítségre lenne szükségem!?
Géles körmöket szoktam magamnak csinálni, csoda ha kettő NAPIG bírja.
Folyamatot is írok.
A bőrt fel szoktam tolni. Reszelek, portalanítok.
Aztán jön a Nail prep és a primer (drága lakk) ezt ugye nem kell lámpázni, aztán az alap gél, vékonyan teszem, lámpázom egy percig, minden réteget törlök Cleaner-el, aztán jön a lakk, ami olcsóbb minőség, 2-3 rétegben. Aztán a tartós gél az az utolsó, vastagan teszem 2-3 percig lámpázom, és még a végén olyan átlátszós lakk. Már aznap jön fel az egész. Tegnap hosszabbítottam tip segítségével még ki sem festettem, teszteltem és már a kezemben is maradt.
Mit csinálok rosszul?
Segítsetek...
Nem kell a rétegeket áttörölni, csak a legvégén, de csak akkor ha ragacsosra köt a fedő lakk. Én fixálásmenteset használok, azt nem kell törölni.
Nem egészen világos, hogy gél lakkról van szó vagy zseléről.
Nail prep (hagyni kell megszáradni)->primer (szintén várni kell, hogy teljesen megszáradjon)-> ha zselé, akk kell alá savmentes primer, ez a tapadássegítő, ha gél lakk akkor ez nem kell->átlátszó gél lakk vagy zselé alapnak, vékonyan! lámpába 1-2 percre (NE töröld le)-> egy vékony réteg szín, lámpázás 1percig, ezt se töröld le!-> második réteg szín vékonyan, lámpa (ha szükséges, akk lehet egy 3. réteg színt is felvinni)->ez után jön a gél lekk esetében a fedő lakk ezt 2-3 percig lámpázod és ha kell akk a végén fixálod (vagyis letörlöd) és ennyi. Ha zselé, akkor a színre jön a c ív, vagyis picit vastagabban viszed fel a zselét. Lámpázod 2 percig, majd letörlöd, picit formára reszeled, bufferozod és jön rá a fényzselé (átlátszó “lakk”). Lámpa 2 percre és kész. Vagy ha ragacsora kötő fényzseléd van, akkor még fixálod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!