Ha lezuhanyoztam dèlután, mielőtt indultam egy másik városba, akkor illik mègegyszer lezuhanyozni este lefekvès előtt?
Megizzadtál? Koszos lettél? Ha, igen akkor zuhanyozz.
Egyébként nem egészséges a túlzásba vitt tisztálkodás, mert csak lemosod a természetes védőréteged.
Köszönöm szèpen a válaszokat!🙂
Higy "illik",azèrt írtam oda,mert a szoba társam panaszkodott,hogy az előző szoba társa nem fürdött minden nap,ès ha nem zuhanyozok le akkor este,akkor nem hiszi-e rólam azt,hogy igénytelen vagyok.
Egyébként azért zuhanyozok le mielőtt indulok,mert hajat is mosok,és nem akarok késő este azzal is kinlódni fáradtan,amikor a másik várisba értem.🙂
Köszönöm szèpen a válaszokat!🙂
Higy "illik",azèrt írtam oda,mert a szoba társam panaszkodott,hogy az előző szoba társa nem fürdött minden nap,ès ha nem zuhanyozok le akkor este,akkor nem hiszi-e rólam azt,hogy igénytelen vagyok.
Egyébként azért zuhanyozok le mielőtt indulok,mert hajat is mosok,és nem akarok késő este azzal is kinlódni fáradtan,amikor a másik városba értem.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!