Szövetkabátra milyen öv illik ha elveszett az eredeti? Egyáltalán jól nézne ki bármilyen másik övvel?
Figyelt kérdés
Ha van ötlete valakinek, linket is szívesen várok. Grafitszürke, majdnem fekete a kabát, van övbújtatója is, de valahogy úgy érzem más övvel gagyinak tűnne :( Vagy nem?2010. nov. 5. 09:26
1/5 anonim válasza:
hát esetleg egy képet tudnál belinkelni??...az segítene..
de nekem is van egy olyan érzésem hogy gáz lenne...://
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne. Nekem eredeti övvel sem tetszik, de egy másikkal pláne nem nézne ki jól.
3/5 anonim válasza:
nekem sem tetszenek az övek alapjáraton sem, de ha nagyon akarsz tenni bele, menj el egy kilos turiba, hátha találsz hasonlót kabit, és annak el tudod hozni az övét.
20Ł
4/5 anonim válasza:
Nézz szét nagyobb méteráruboltban hasonló anyagért, szerintem rokonságban valaki tuti meg tudja neked varrni, de varrónő is megcsinálja seperc alatt. Pár száz forint. Övcsatok is vannak rövidáruboltban, szerintem ez a legjobb.
5/5 anonim válasza:
mekkora az övbujtató és hol van helyileg, mert ha magasabban, akkor feltehetsz egy vastag gumis övet a derekadra, az nagyon szépen kiemeli az alakot, de linkelj képet mert úgy jobban tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!