Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha az Ofotert-ben vásárolt...

Ha az Ofotert-ben vásárolt szemüvegemet beviszem bármely más optikába, a szárát megigazítják nekem?

Figyelt kérdés
2018. nov. 16. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze. Nekik ez munka, mindegy honnan van a szemüveg
2018. nov. 16. 18:11
 2/3 TappancsMancs ***** válasza:
Ott javíttatod ahol te akarod. Egy okból megfontolandó, ha még van rá garancia vagy jótállás, akkor érdemes a vásárlási üzletbe vinni. Amúgy a te dolgod mit csinálsz vele, a te tulajdonod. Ha értesz hozzá te is javíthatod vagy odaadhatod a szomszédnak.
2018. nov. 16. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg. Az Ofotértet meg kerülni kell. L 0´f *s z t nem értenek hozzá. Én 3 hónap után visszavittem, mert kicsit lazának találtam, erre a gyerek úgy meghúzta, hogy az egyik oldalt mozgatni nem lehetett, a másik meg libegett mindenfelé, mintha csak egy cérna tartaná. Vagyis ßétb*ßt*, mert előtte jó volt. Másnap visszamentem, hátha másik ürge lesz ott, aki ért hozzá, de nem, csak szajkózta, hogy ez olcsóbb kategóriás keret és el van ferdülve a csavar, szóval vagy így használom, hogy leesik a fejemről, vagy veszek egy komplett másikat, mert hiába a több éves garancia, erre nem használható, akkor se, ha ezt most ő vágta szét, mert nem tudja, hogy kell erősíteni rajta. Elmentem máshova, ott megmutattam, csak néztek, hogy egy ez két perces feladat, mit nem tudnak ezen megoldani, meg hogy csak azt akarták, hogy vegyek újat. Semmi közöm nem volt ahhoz az optikához, de ott előttem hipp-hopp úgy megcsinálta az az ember, hogy jobb volt, mint mikor megkaptam.
2019. jan. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!