Másnak is van ilyen széles, férfias lábfeje? 18/L
Nyilván ez még nem a világ vége, de nem szeretem a lábaim. A méretük még hagyján (40-41) de iszonyú szélesek, vastagok, pedig nem vagyok kövér (tényleg nem:)
Képet max priviben küldök, ha nem érthető, miről van szó. Aki szintén ilyen, az milyen cipőt hord? Nektek a mezítlábazás még belefér? Fiúk, ti mit gondoltok erről?
Nekem is ilyesmi a lábfejem. Habár nekem a cipőválasztás leginkább a lábméretem miatt nem megy. Fogalmam sincs hányas lábam van, igazából. Van 41, 42-es cipőm is. A legtöbb 42-es. Viszont egyszer lemértem a lábamat, és aszerint egyáltalán nincs meg 41 se... Ki tudja. :D
Igazából engem nem zavar annyira, hogy milyen a lábam. Cipőben úgy se látszik annyira (persze, látszik, hogy nem olyan keskeny, de nem néz ki taszítóan, se semmi), strandon pedig én például soha nem néztem még más emberek lábát. :D Szóval engem nem nagyon zavar, ha most mást igen (hogy az én lábam ilyen), akkor hát ez van. :D
Egyébként sportcipőt, vászoncipőt hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!