Azt veszem észre,hogy kívülről várom a segítséget,ès ez nem vezet eredmènyre.Levàgattam a hajam rövidre,jól is àllt de a növesztési fázis elèg bèna,bármilyen másik frizura jobban állna,de arra mèg várni kell.Kritikàt kapok még arra,hogy alacsony vagyok,hogy fiatalabbnak nézek ki,hogy túl vèkony vagyok,hogy vannak pattanásaim.Persze lazàn veszem, de szeretnék” igazi nő “lenni csak túl sok mindennek kéne egy picit másnak lenni.Öltözködni nagyon szeretek,de ha próbàlok elegáns lenni másoknak az is túl fura.Van saját stílusom,ami szerintem visszafogott ès szép is,de nem segít,hogy komolyabban vegyenek.Nem másnak akarok megfelelni,hanem magamnak de most mindenemmel elègedettlen vagyok,viszont nem várhatok örökkè a csodàra.Min kellene vàltoztatnom?Semmi sem jó.
Az onbizalom marpedig kulso megerositesek alapjan alakul ki, es amint az megszunik, az onbizalom sem tart tovabb. Itt az onbecsulessel lehet problema. Miert tartod furanak a hajadat? Miert gondolod h masoknak fura vagy? Miert gondolod h baj lenne a magassagod, amikor a legtobb ferfi az alacsony noket szereti? Az eletkorodrol ne is beszeljunk, olyan pasit meg nem lattam aki azt mondta volna h fujj ez a no tul fiatal...majd 30on tul viszasirod. Komolyan venni sem a hajad es testmagassagod meg a pattanasaid miatt fognak vagy nem fognak. Onbecsulest szerezni sajnos eleg nehez ennyi idosen, ezt a szuleidnek kellett volna beled nevelni elsosorban. Talan tul sokaig kezeltek gyerekkent, semlegeskent, es sosem nőként. Ezt aterzem, en is 30on tul ereztem magam eloszor "igazi nonek". Igazi tanacsot nem tudok adni, ezt az utat neked kell bejarnod. Olvasgass onbizalom-onbecsules-onertekeles temakorben, erdekes dolgokat irnak a pszichologusok.
2018. nov. 4. 23:33
2/2 anonim válasza:
Az önbizalom egy összetett dolog. Nem alakul ki egyik napról a másikra,viszont neked kell felépítened! Az önbizalom belülről fakad. Ne támaszkodj mindenképp a külső megerősítésre. Első sorban fogadd el magad és ne akarj erőszakosan tökéletes lenni, mert senki sem az. Ne akarj varázs ütésre megváltozni! Csupán attól az embertől akarj jobb lenni aki tegnap voltál. Haladj lépésről lépésre, és hagyj időt magadnak az elfogadásra. A pattanások kezelhető dolgok, meg kell állapítani a bőr típusod és az alapján ki alakítani egy neki való rutint. Már nem vagy kamasz, meg fog szűnni. Ne azt nézd mit nem szeretsz magadon, ragadj meg dolgokat amiket viszont igen! Legyen az a szemed, a mosolyod vagy a stílusod. Ha te elfogadod és szereted magad annak aki vagy azt a környezeted is meg fogja érezni. Az önbizalomnak belülről kell sugároznia. Szeresd azt az arcot aki a tükőrből nézz vissza rád! Mosolyogj vissza rá! Lassan, de biztosan fel fog épülni az önbizalmad! És ami megfontosabb értékeld a belső tulajdonságaidat, hisz a szépség belülről fakad! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!