Mit tegyek, hogy több önbizalmam legyen?
Figyelt kérdés
Nem szépség téren gondolok, hanem, hogy ki merjek magamért állni.
Amikor valamiért célozgatnak a tanárok, hogy ne dobáld a tlltartót ( nem csak nekem) akkor mindig utána rosszul érzem kicsit magam.
Tudom előzzem meg, és pl ne dobáljam a tolltartót.
Nincs általában saját véleményem vagy csak félek elmondani. Nincs semmihez sem ötletem, hogy mit csinálhatnék ( pl: saját készítésű dolgokhoz nemtudom h ez ide tartoik-e)
Mit tehetnék ez ellen?
2017. dec. 11. 17:38
1/1 anonim válasza:
Szia! Ez egyáltalán nem baj! Nem mindenki olyan magabiztos, pláne fiatal korban, ez majd változni fog. Másrészről pedig teljes jogodban áll véleményt állítani! Ne hagyd, hogy mások elsodorjanak, állj ki magadért! Szóval állj a sarkadra, jelölj ki magadnak egy célt (nem kell olyan nagynak lennie, olyan is lehet, hogy 'piros pontot akarok szerezni a matek házimra') valósítsd meg és hidd el nagyszerű érzés lesz, hogy önerőből sikerült valamit véghez vinned! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!