Hogy lehet egy egyszerű lány is észveszejtően csini?
Átlagos kinézetű lány vagyok, vékony testalkattal. Eddig kicsit zárkózottabb voltam, az utóbbi két évben azonban egyre nyitottabb lettem öltözködés terén is. Sajnos az önbizalomhiány meglátszik rajtam, ezért ha viszonylag csini vagyok, akkor sem érzem annyira jól magam a bőrömben.
Meg szeretnék változni, ezért kérek tőletek tippeket. Hogy öltözzek? Miket vegyek fel, ami egy vékonyabb testalkatú lánynak kihangsúlyozza az erősségeit? (írjatok ruhakombinációkat, esetleg mutassatok képeket) Hogyan hordjam a hajam? (félgöndör, vállig érő, szőke), hogy sminkeljem magam? Minden ilyesmi érdekelne!
Szerintem csak nem szoktál hozzá,azt hord ami tetszik és úgy gondolod ,hogy jól is áll,minden embernek van önkritikája,(na jó,nem minden esetben ,de ezt most hagyjuk.... :D :) )szóval,el tudod dönteni mi áll jól és mi nem.
Ha kapsz visszajelzéseket utánna már nem lesz ezzel problémád;)
Tudom miről beszélsz, engem se érdekelt sokáig az öltözködés, mondván rajtam semmi ne msegíthet. De aztán szép lassan elkezdtem szép, csinos ruhákat venni, amikbe előszőr rosszul éreztem magam, de tényleg úgy van, hogy egy idő után megszokod, és kicsattansz az önbizalomtól. (persze ha tényleg jól áll, és dícsérnek, vagy látod az irigykedő tekinteteket) :)
Persze csak szép fokozatosan legyél egyre csinibb, ne egyik napról a másikra, mert úgy nincs időd beleszokni és a környezetednek sincs ideje megszokni.
Mindíg legyél szép ápolt, és mindig vezess be valami újdonságot (apróságot pl.: különböző frizurák, sminkek, körömlakk, apróságok adják az egészet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!