Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy egyszerű lány...

Hogy lehet egy egyszerű lány is észveszejtően csini?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű lány vagyok, vékony testalkattal. Eddig kicsit zárkózottabb voltam, az utóbbi két évben azonban egyre nyitottabb lettem öltözködés terén is. Sajnos az önbizalomhiány meglátszik rajtam, ezért ha viszonylag csini vagyok, akkor sem érzem annyira jól magam a bőrömben.

Meg szeretnék változni, ezért kérek tőletek tippeket. Hogy öltözzek? Miket vegyek fel, ami egy vékonyabb testalkatú lánynak kihangsúlyozza az erősségeit? (írjatok ruhakombinációkat, esetleg mutassatok képeket) Hogyan hordjam a hajam? (félgöndör, vállig érő, szőke), hogy sminkeljem magam? Minden ilyesmi érdekelne!

2010. jún. 25. 11:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2010. jún. 25. 13:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én is nagyon vékony lány vagyok sajnos....a mellem se túl nagy,inkább pánt nélküli felsőket szoktam felvenni,nekem az bejön,kicsit nagyobbnak tűnnek a melleim,a fenekemmel nincs gond,én csőnacikat szoktam hordani,elég magas is vagyok,de csak magassarkút hordok,tudom,hogy az még jobban vékonyít,de nagyon tetszenek és abban érzem jól magam.Eleinte én is így voltam,hogy nagyon nehezen ment jól érezni magam a bőrömben,nem is nagyon öltözködtem csinosabbban,de egy idő után megszoktam.Sminkelni én általában úgy szoktam ,hogy kihúzom a szemem fekete ceruzával,esetleg szemhéjpúder,valami világosabb,meg szempillaspirál..meg sajnos elég foltos a bőröm,ezért ha olyna helyre megyek teszek fel alapozót is.A hajadat hordhatod úgy ahgy a képen is van,mindig is irigyeltem az olyan hajú lányokat:),A smink pedig szerintem olyna,hogy mindenkinek más áll jól,de sok múlik azon is milyen az arcod,a bőröd színe,a szemed színe.Egyébként miért nem érzed magad olynakor jól,ha csinosabban vagy felöltözve?Önbizalom hiány?
2010. jún. 25. 13:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, úgy érzem nem nekem való az a stílus... Lehet ezért
2010. jún. 25. 13:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem szoktál hozzá,azt hord ami tetszik és úgy gondolod ,hogy jól is áll,minden embernek van önkritikája,(na jó,nem minden esetben ,de ezt most hagyjuk.... :D :) )szóval,el tudod dönteni mi áll jól és mi nem.

Ha kapsz visszajelzéseket utánna már nem lesz ezzel problémád;)

2010. jún. 25. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Különben mennyi idős vagy?
2010. jún. 25. 13:32
 6/16 A kérdező kommentje:
20 vagyok :)
2010. jún. 25. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:
azt hittem fiatalabb :)
2010. jún. 25. 14:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát, úgy 18-19 évesen nyílt ki előttem a világ, szóval öltözködés és konkrétabban a divat terén addig tapasztalatlan voltam.
2010. jún. 25. 14:09
 9/16 anonim ***** válasza:
értem,nem baj az,nem vagy elkésve hiszen :D :)
2010. jún. 25. 14:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz, engem se érdekelt sokáig az öltözködés, mondván rajtam semmi ne msegíthet. De aztán szép lassan elkezdtem szép, csinos ruhákat venni, amikbe előszőr rosszul éreztem magam, de tényleg úgy van, hogy egy idő után megszokod, és kicsattansz az önbizalomtól. (persze ha tényleg jól áll, és dícsérnek, vagy látod az irigykedő tekinteteket) :)

[link]

[link]

[link]

Persze csak szép fokozatosan legyél egyre csinibb, ne egyik napról a másikra, mert úgy nincs időd beleszokni és a környezetednek sincs ideje megszokni.

Mindíg legyél szép ápolt, és mindig vezess be valami újdonságot (apróságot pl.: különböző frizurák, sminkek, körömlakk, apróságok adják az egészet)

2010. jún. 28. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!