Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy egyszerű lány...

Hogy lehet egy egyszerű lány is észveszejtően csini?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű lány vagyok, vékony testalkattal. Eddig kicsit zárkózottabb voltam, az utóbbi két évben azonban egyre nyitottabb lettem öltözködés terén is. Sajnos az önbizalomhiány meglátszik rajtam, ezért ha viszonylag csini vagyok, akkor sem érzem annyira jól magam a bőrömben.

Meg szeretnék változni, ezért kérek tőletek tippeket. Hogy öltözzek? Miket vegyek fel, ami egy vékonyabb testalkatú lánynak kihangsúlyozza az erősségeit? (írjatok ruhakombinációkat, esetleg mutassatok képeket) Hogyan hordjam a hajam? (félgöndör, vállig érő, szőke), hogy sminkeljem magam? Minden ilyesmi érdekelne!

2010. jún. 25. 11:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó! Sokat segített a válaszod!

Amúgy milyen kiegészítőkkel dobhatnám fel az összképet?

2010. jún. 28. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:

11:19-es vagyok. Hát én nem nagyon tudom elviselni magamon a nagyobb karkötőket, pedig nagyon tetszenek,szval ha te szereted őket akkor csak hajrá.

Valamint szemüveges vagyok úgyhogy vigyáznom kell a kiegészítőkkel nehogy sok legyen (szemüveg, nyaklánc fülbevaló nekem már sok)

Aztán nagyon szeretem az öveket, abból legyen sok, feldobják az egész megjelenésedet.

[link]

Meg szeretem az ilyen extra dolgokat mint az a süti-nyaklánc a képen, vagy mint a cseresznye fülbevaló:P

Aztán ha szereted a napszemüvegeket, azok is szuperek csak szerintem olyat válassz amin keresztül azért látják a szemed. (én utálom ha nem tudok vki szemébe nézni miközbe beszélünk)

tessék itt nagyon sok szuper kép van:

[link]

2010. jún. 28. 11:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Kösziii :)

Én is szemüveges vagyok :P

2010. jún. 28. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is magas, vékony vagyok. Mindig is szerettem csinosan öltözködni, de visszafogottam voltam mindig is.:)) Csak hát ugye minden olyan drága...

Nadrágok:

Szeretem a csőnadrágokat, de nézd meg, hogy hátul hol van a zseb, mert ha túl lent(közel a combhoz) akkor optikailag kisebb lesz a feneked. Ami nagyon jó egyseknek, de hát mi vékonyak vagyunk:)

Szeretem a sortokat is, legyen fehér vagy keki. Most vettem egy kékes kendőt és belefűztem a keki sortomba őv helyett. Nagyon feldobta:))

Szoknyák:

Főleg térdközel érő szoknyákat hordok, de van pár mini is. Alap szerintem egy fehér és egy farmer szoknya. Jól állnak a pöttyös, fodros és harang szoknyák is. De ha vagányabb a szoknya akkor legyen egyszerűbb a felső.

Felső:

Hűű, hát az nagyon változatos. Vannak kockás ingeim, persze csajosabb, galléros rövid ujjúim, és pántos fehér felsők és hosszított színes tunikák. Mivel kisebb a cicim nem szeretem a pánt nélkülieket mert kisebbnek látszódnak benne. Szeretem a kardigánokat is, persze nem azokat a nagyisakat és a sportosabb pulcsikat is.

Cipő: főleg fehér balerina cipő, mert kényelmes és amúgy is magas vagyok (170 cm)

Kiegészítő: van egy csinos karórám, körmöt festek, fülbevallók és néha nyaklánc

Remélem tudtam segíteni.

2010. jún. 28. 13:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon sokat segítettél :)

Lenne még pár kérdésem: pl azzal a kendővel feldobott short ötlettel kapcsolatban: vannak-e még ilyen ruhakombinációs ötleteid, ami kicsit feldobja az öltözködést?

Azért kérdezem, mert én általában egy felső és egy naci kombinációját használom, és nagyon unalmas kezd lenni. Kellene pár ötlet hogy lehet ugyanazokat a ruhadarabokat (mert ugyebár mindig úja nincs pénz) kicsit változatosabban hordani!

2010. jún. 28. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok(kendős sortos):)

A kendőn kívül sajnos nincs más ötletem, csak a kiegészítők. De azt már sokan kifejtették előttem. Esetleg még az jutott eszembe, hogy szoktam úgy is öltözködni, hogy felveszem a keki sortomat, fölülre egy fehér spagetti pántos toppot és ráveszek egy galléros, gombos polót és nem gombolom be...

Na meg ugye a táskák is nagyon sokat tudnak segíteni:)) Legyen nagy vagy kicsi, de mindig nézd meg, hogy hova veszed fel..mert nevetséges ha lemész a boltba vagy egy moziba egy hatalmas tatyóval:))

2010. jún. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!