Nagyon nagy fenekem van? (képpel)
Figyelt kérdés
Vélemények?
És ha igen, akkor van pár tipped mivel lehetne pár hét alatt látványos javulást elérni?
előre köszi
16/L
2010. jún. 25. 00:38
11/21 anonim válasza:
Én kicsinek mondanám nem nagynak.
Egyébként a formálás ráférne.Elég lapos.Nem izmos.
Én elkezdtem kb. egy hónapja popsiformáló gyakorlatokat végezni és mostmár sokkal formásabb.Igaz így is kicsi,de legalább formás.
15/L
12/21 anonim válasza:
Na akkor te is sokat melózhatsz ha jut időd heti 6x edzeni!!!Én meg tarthatom el a sok idióta munkanélkülit mint te!!!
13/21 anonim válasza:
ez hülyeség! Tesóm 7-től 5/6-ig dolgozik és még meló után is van ereje másfél órát kondizni! Hetente többször! Kérdező: szerintem nem is a fenekeddel van a baj hanem a csípőddel!Ott az úszógumi, azt kéne letornázni:D de azért nem annyira vészes!
14/21 anonim válasza:
És mit dolgozik? Eladó? Na az aztán nagyon fárasztó tud lenni...
15/21 anonim válasza:
perszepersze...kamionoznak az apuval. és még mielőtt feltennél egy ostobább kérdést, a kamionozás nem abból áll, hogy valaki csak ül az ülésben, hanem megrakodni raklapokkat a hátsó részt, a ponyvát felhajtani,lehajtani, leakasztani...és még sorolhatnám!De miért is nem a kérdésre válaszoltál? ...ahelyett hogy kötözködsz...
17/21 anonim válasza:
14:27 - nem vagyok munkanélküli, nagyon is komoly melóm van, de szerencsére a 2 órás ebédszünetben el tudok menni napközben is gyúrni :]
18/21 anonim válasza:
Szerintem a fenekeddel és a csípőddel sincs gond. Egyedül a bugyi nem jó, túl kicsi, ezért összenyom.
19/21 anonim válasza:
Sztem a feneked gyönyörű, a derekad kellene hozzá alakítani
Pl hullahopp karikázással!
Egy karcsúbb derék jobban kiemelné a formás hátsódat!
20/21 anonim válasza:
nem nagy ...csak kicsit formatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!