Hogyan tudnék annyinak kinézni, amennyi vagyok valójában? 17/lány
Így kell elképzelni engem:
Magasság: 150 cm
Súly: 43 kg
A hajam középhosszú, fokozatosan van levágva.
Sminkelem az arcomat (szempillaspirál, szemceruza, szemöldök, néha halvány rúzs).
Az öltözködésem változó, viszont soha semmibe nem látom magamat 17 évesnek a tükörben.
Édesanyám is mondta, hogy valamit kéne magamon változtatni, mert ránézésre az alkatom is fejletlen. Azt mondta hízzak.
Viszont én most vagyok teljesen átlagos súlyú. 1 éve 58 kilóra felhíztam és mostanra sikerült úgy lefogynom, amennyire szerettem volna. Tehát a hízás kizárt.
Tudtok olyan tippeket adni, amivel kicsit változtathatnék az összképemen és nem úgy néznék ki, mind egy 13 éves? :D
Nem akarok beletörődni :D
2-es jó tippeket adott, hajon gondolkodtam én is de nem tudom mit kéne vele csinálnom. Ezen fogok gondolkodni.
Fogyni étkezéssel is meg edzéssel is fogytam. Most olyan szinten vagyok átlagos, hogy nem vékony de nem is erős. Lehet kondizni kéne kicsit.
Nem attól lesz valaki gyerekes kinézetű, hogy alacsony.
Nagyon sokat számít a kisugárzás, a jól megválasztott öltözék.
Viszont a 43 kiló NEM átlagos és nem is ideális.
Ha csak kb. 3 kilót híznál, már jóval idősebbnek néznél ki, mert egy kevés zsírszövet felnőttesebbé tesz.
Sminkelj, bátran használj szemhéjpúdert is. Egy jól kivilágosított mozgószemhéj és egy természetesen árnyékolt mélyítővonaltól sokkal nőiesebb lesz a tekintet + cicás tusvonallal is kísérletezhetsz.
Természetes, tartós folyékony rúzsok is nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!