Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék annyinak kinézni...

Hogyan tudnék annyinak kinézni, amennyi vagyok valójában? 17/lány

Figyelt kérdés

Így kell elképzelni engem:

Magasság: 150 cm

Súly: 43 kg

A hajam középhosszú, fokozatosan van levágva.

Sminkelem az arcomat (szempillaspirál, szemceruza, szemöldök, néha halvány rúzs).

Az öltözködésem változó, viszont soha semmibe nem látom magamat 17 évesnek a tükörben.

Édesanyám is mondta, hogy valamit kéne magamon változtatni, mert ránézésre az alkatom is fejletlen. Azt mondta hízzak.

Viszont én most vagyok teljesen átlagos súlyú. 1 éve 58 kilóra felhíztam és mostanra sikerült úgy lefogynom, amennyire szerettem volna. Tehát a hízás kizárt.

Tudtok olyan tippeket adni, amivel kicsit változtathatnék az összképemen és nem úgy néznék ki, mind egy 13 éves? :D

2018. okt. 30. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A testmagasságod miatt is fiatalabbnak nézhetsz ki, ezen változtatni nem tudsz. Inkább örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki, a fiatalság amúgy is hamar elszáll... :)
2018. okt. 30. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy hozzád illő kicsit karakteresebb/nőiesebb frizura esetleg? Nem egészen tudom elképzeli, hogy hogyan van fokozatosra vágva, de esetleg egy új forma sokat dobhat. Kicsit részletezhetted volna hogy jelenleg hogyan öltözködsz, hogy tudjuk mi az amit próbáltál, és egyértelműen nem jött be, hogy valami újat ajánlhassunk amit lehet érdemes lenne megpróbálnod.De így öltözködés terén max sötétbe tapogatóznánk, szóval ehhez nem igen tudok mit fűzni. Hogyan fogytál le? Edzettél vagy csak az étkezésedre figyeltél? Mert ha nem nagyon edzettél, akkor kezdj el valamit sportolni, erősíteni,formálni az alakod. Hogy ne csak vékony hanem formás legyél.
2018. okt. 30. 20:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem akarok beletörődni :D

2-es jó tippeket adott, hajon gondolkodtam én is de nem tudom mit kéne vele csinálnom. Ezen fogok gondolkodni.

Fogyni étkezéssel is meg edzéssel is fogytam. Most olyan szinten vagyok átlagos, hogy nem vékony de nem is erős. Lehet kondizni kéne kicsit.

2018. okt. 30. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld besorolni hogy milyen az arcformád alakja,(ovális,szív,hosszúkás,kerek, négyzet, gyémánt) aztán az interneten (pinteresten sok van), keress annak alapján neked tetsző, hozzád illő frizurát. Esetleg kereshetsz a te arcformádhoz hasonló vonásokkal rendelkező sztárt, és ami neki jól áll az valószínű neked is jól fog.
2018. okt. 30. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. okt. 30. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki gyerekes kinézetű, hogy alacsony.

Nagyon sokat számít a kisugárzás, a jól megválasztott öltözék.

Viszont a 43 kiló NEM átlagos és nem is ideális.

Ha csak kb. 3 kilót híznál, már jóval idősebbnek néznél ki, mert egy kevés zsírszövet felnőttesebbé tesz.

Sminkelj, bátran használj szemhéjpúdert is. Egy jól kivilágosított mozgószemhéj és egy természetesen árnyékolt mélyítővonaltól sokkal nőiesebb lesz a tekintet + cicás tusvonallal is kísérletezhetsz.

Természetes, tartós folyékony rúzsok is nagyon jók.

2018. okt. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!