Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a szőke hajú...

Mi jut eszetekbe a szőke hajú lányokról?

Figyelt kérdés
Sokan leszólják őket anélkül hogy ismernék őket...Miért is? azért mert szőke a hajúk ? éssssssss?:D
2010. jún. 24. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Én is szőke vagyok de ennek ellenére tényleg nagyon okos vagyok szal hülyeség az h a szőkék hülyék.....
2010. jún. 25. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
és imádod a vagyok szót xD és HA okos vagy minek írod le,szégyen híresztelés nélkül is elhiszik...
2010. jún. 25. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szőke vagyok(sötétszőke),hordok műszempillát,viszont nem olyat,ami a szemöldökömig ér és 1 km-ről lerí róla,hogy mű,hanem mindig természetes hatásút,ami szépen,igényesen van felrakva és megcsinálva.Műkörmöm nincs,de tervezem megnöveszteni a körmöm(nem hatalmasra),csak hogy ápoltnak tűnjön.Szeretek ápoltnak tűnni és csinosan öltözködni,ami nem jelenti feltétlen a cicivillantós felsőket,pi*sagatyákat és a rövid kis szoknyácskákat.Lehetsz szőke,ha igényes vagy és nem keltesz "olcsó és mű"hatást,mert az szerintem sem vonzó,épp ellenkezőleg..
2010. dec. 28. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
istenem...sokan azt se tudják, hogy kik és miért találták ki ezt az egész szőke nős históriát. csak annyi, hogy nem a természetes szőkék miatt van hanem a festett szőkék miatt találták ki... azért mert egy hajfesték cég kitalálta, hogy szőkének lenni jó és mindenki szőke akart lenni, persze a többi cégnek nem tetszett és ezért találták ki hogy minden szőke h*ülye. Nagy divat volt a festett szőke haj. szóval ne bántsátok a szőkéket, mert nagy fivat volt a szőke! és ha néha magatokba néznétek tudnátok, hogy bunkó dolog vicceket kitalálni a szőkékről, mert nektek se esne jól ha pl.: azt mondanák minden barna ronda. és ez nem így van. szóval nézzetek magatokba. jah és minden ember magából indul ki.
2010. dec. 28. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:
A nővérem is szőke, ismerem őket, úgy gondolom: kedves, okos, fontoskodó, céltudatos, idegeskedő, segítőkész stb.
2010. dec. 28. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:

nem írtad,h természetes vagy festett szőkékre gondolsz?

mert ez baromság....

lehet,h valaki festett szőke és lehet okos,ügyes és szerény is

lehet valaki természetes szőké és buta,beképzelt...

vagy akár vürös,fekete,barna....

szerintem ez a kijelntés hülyeség,h a szőkék hülyék mint ahogy az is,h valakire azt mondják,h szép mert szőke a másik lehet,h sokkal szebb pedig barna a haja mert szebb az arc berencezése a bőre az alakja....

2010. dec. 28. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretek ápoltnak tűnni"

azért ez szemen vágott...

ezt a kérdést már tényleg feltették 500x, de azért elmondanám [ami az ég világon SEMMIT nem jelent amúgy, csak unatkozom]: van egy természetes szőke barátnőm, aki nagyon kis buta, olvasni is alig tud, és barnára van festve, és van egy barna hajú, festett szőke bnőm, aki pedig nagyon intelligens.

ennyit erről.

2010. dec. 28. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
*barátnőm :D
2010. dec. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!