Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknak merröl áll szebben...

Lányoknak merröl áll szebben a pirsing?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. Régóta gondolkodom egy alsó ajak és egy orr pirsingen, viszont bajba vagyok ugyanúgy mint ahogy a fűltágitóval is bajba voltam és ezért mind két felét ki tágitottam, hogy merröl áll egy lánynak szebben... (mind két oldalt ebben az esetben nm választanám) szerintetek jobb vagy ball?
2018. okt. 26. 02:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Piercing...

Tökmindegy melyik oldal

2018. okt. 26. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy egyik oldalon szebb. Én szerintem eddig csak olyan embereket láttam, akiknek az orr piercing jobb oldalon van (vagyis a te szemszögedből jobb oldalt), az ajak pedig a bal oldalt. De igazából egymindegy.
2018. okt. 26. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálgattam és valószínűleg a jobb oldal lessz a választott :)
2018. okt. 28. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!