A dús hajú lányoknak a testszőrzetük is dús?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 21:06
1/13 anonim válasza:
Nem. Pl nekem nagyon sok hajam van, de ritka a szőrzetem.
2/13 anonim válasza:
Nekem igen. (ha fétises kérdés, nem kell privát)
3/13 anonim válasza:
Nekem csak a hajam dús, szerencsére.
4/13 anonim válasza:
Általában a dús haj dús szőrzettel jár, mivel a haj maga is szőr
5/13 anonim válasza:
Keress meztelen szőrös lányos képeket, ott rájössz, hogy nem. Sőt, még a hajszín se egyezik a szőrszínnel.
6/13 Metionin válasza:
Nem feltétlenül. Nekem a hajam dús, a hónalj- és nemi szőrzetem is az (lenne ha lenne) de a lábamon, karomon kis vékony szőke pihék vannak és az is elég ritka.
7/13 anonim válasza:
az szoros aki genetika+hájas csajok nagyresze szoros... bocsi :( de igy van, am vekonyaknal ritka h szoros legyen
8/13 anonim válasza:
nekem sok hajam van, viszont a szőrzetem nem dús. sose volt az :D a karomon szinte nem is volt sose.
9/13 anonim válasza:
Semmi köze a testsúlynak a szőrhöz. (Illetve oké, lehet összefüggés bizonyos hormonális betegségek esetén)
Válaszolva a kérdésre: nem feltétlenül. Nekem nagyon dús, barna hajam van, de annyira, hogy már problémás, hatalmas oroszlánsörényem tud lenni ha kiengedve hordom. Viszont szerencsére máshol nagyon nem vagyok szőrös, a lábamon pl csak szőke pihék vannak, amik csak napfényben látszanak kis túlzással csak kb ha nagyító alatt nézem.
Ja és van némi feleslegem, amikor vékonyabb voltam, pont ennyire voltam hajas/szőrös mint most :)
10/13 anonim válasza:
Nekem a hajam is dús és sajnos a szőrzetem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!