Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha valakinek a...

Nagyon gáz ha valakinek a lábán striák vannak?

Figyelt kérdés
Szóval. Én nem híztam meg, meg semmi ilyesmi, minden nap keményen edzek combra és fenékre is, mégis egyre több stria van a lábamon, ami nagyon zavar, és egyre inkább terjed a fenekemre is. :(( ezáltal kezdem a motivációmat is elveszteni az edzés iránt, mivel lehet akármilyen izmos,ha alapból meg striás. Egyébként szerintem nagyon szép lábam van,és a fenekem is formás,egyedül a bőrömmel van problémám. Mások szerint is nagy szépséghibának számít,vagy csak én látom annak?

2018. okt. 19. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Elég sajnálatos hogy aki tesz valamit egy jobb kinézetér stb annak is ilyennel kell megküzdenie:(
2018. okt. 19. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Pont azért vannak striáid, mert keményen edzel. A zsírszövet a bőröd alatt átalakul izomszövetté, és a gyors változást a bőröd nem tudja követni, így a kollagénrostok szétszakadnak a bőrödben.

A fiúk csúnyának tartják, igen.

2018. okt. 19. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Mennyire sok az a stria? Képet tudsz linkelni esetleg?
2018. okt. 19. 23:02
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 kb a fenekem felétől egy rövid gatya takarásáig. Még nem annyira sok, de most kezdenek megjelenni még. Képet egyébként nem linkelek.
2018. okt. 19. 23:12
 5/14 A kérdező kommentje:
#2 lehet, hogy ez is probléma, de nekem leginkább azzal van baj,amit örököltem. Érzékeny bőre van az egész családnak, striája anyukámnak is van, az ő anyukájának is...
2018. okt. 19. 23:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Kismillió emberen van stria, eléggé természetes. Sokakat kicsit sem érdekel, az biztos, de vannak csúnya lila és "fehér" striák is. Nekem mindig az utóbbi, nem tudom, mitől van az előző. Alig látszik, én nem izgatom magam, a páromat speciel nem érdekli, neki is van, szerintem kb. semmit nem ront a kinézetén. Jó, látható és szépséghiba, de ez annyira semmiség :D

Nagyon sokaknak van, akik gyúrnak, akik szültek, akik híztak... Ez ilyen, sajna könnyen elszakad a bőr.

2018. okt. 20. 00:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem kell minden egyes nap keményen edzened combra és fenékre.Heti 2-3x edzz rá,aztán annyi.

Amúgy,a FÉRFIAK nagy része elfogadja,megérti,hiszen sokan ez ellen nem tudnak mit kezdeni.

Nekem hál'istennek nincsen ,nem is volt.

Én is edzem,lassan hízok(mivel ez a cél),szóval próbáld ki.

Plusz sok folyadék!

2018. okt. 20. 07:51
 8/14 anonim ***** válasza:

A férfiaknak ugyanúgy lehet striájuk, mint a nőknek, szóval aki emiatt problémázik, az egy idióta.

Nekem és a páromnak is vannak szinte már "természetes", ha az embernek striáji vannak. Mint pl az, hogy az embernek van szőrzete.

2018. okt. 20. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem még a térdemen is van, pedig világ életem nem vékony voltam, sosem híztam. Viszont magas vagyok, már kicsi korom óta, de azért nem oéyan hirtelen nőttem meg, hanem fokozatosan. Szóval nem tudom mi lehet az oka. :(
2018. okt. 22. 12:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy csomó. Először lila, aztán kifehéredik, úgy már nem olyan ronda. De eltüntetni nem lehet. Szóval szerintem nincs értelme annak a kérdésnek, hogy gáz-e - valakinek van, és kész, csak ezért ne ugorj a Dunába (meg másért se :-))

Ha most kezdtek sokasodni, akkor viszont nézz utána, vannak krémek, amik a terhesség során keletkező striák ellen vannak. Ez megelőzésre jó, de szerintem nem csak terhesség esetén. Ami már megvan, azt nem fogja eltüntetni.

2018. okt. 22. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!