Nagyon gáz ha valakinek a lábán striák vannak?

Pont azért vannak striáid, mert keményen edzel. A zsírszövet a bőröd alatt átalakul izomszövetté, és a gyors változást a bőröd nem tudja követni, így a kollagénrostok szétszakadnak a bőrödben.
A fiúk csúnyának tartják, igen.

Kismillió emberen van stria, eléggé természetes. Sokakat kicsit sem érdekel, az biztos, de vannak csúnya lila és "fehér" striák is. Nekem mindig az utóbbi, nem tudom, mitől van az előző. Alig látszik, én nem izgatom magam, a páromat speciel nem érdekli, neki is van, szerintem kb. semmit nem ront a kinézetén. Jó, látható és szépséghiba, de ez annyira semmiség :D
Nagyon sokaknak van, akik gyúrnak, akik szültek, akik híztak... Ez ilyen, sajna könnyen elszakad a bőr.

Nem kell minden egyes nap keményen edzened combra és fenékre.Heti 2-3x edzz rá,aztán annyi.
Amúgy,a FÉRFIAK nagy része elfogadja,megérti,hiszen sokan ez ellen nem tudnak mit kezdeni.
Nekem hál'istennek nincsen ,nem is volt.
Én is edzem,lassan hízok(mivel ez a cél),szóval próbáld ki.
Plusz sok folyadék!

A férfiaknak ugyanúgy lehet striájuk, mint a nőknek, szóval aki emiatt problémázik, az egy idióta.
Nekem és a páromnak is vannak szinte már "természetes", ha az embernek striáji vannak. Mint pl az, hogy az embernek van szőrzete.

Nekem is van egy csomó. Először lila, aztán kifehéredik, úgy már nem olyan ronda. De eltüntetni nem lehet. Szóval szerintem nincs értelme annak a kérdésnek, hogy gáz-e - valakinek van, és kész, csak ezért ne ugorj a Dunába (meg másért se :-))
Ha most kezdtek sokasodni, akkor viszont nézz utána, vannak krémek, amik a terhesség során keletkező striák ellen vannak. Ez megelőzésre jó, de szerintem nem csak terhesség esetén. Ami már megvan, azt nem fogja eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!