Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől alakulnak striák? Hason...

Mitől alakulnak striák? Hason tornától nem lehet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Stria akkor jelenik meg ha túl gyorsan nyúlik vagy hízik az ember. Ekkor a bőr nem tudja követni és kireped. Pl terhességnél ha gyorsan nő a has vagy kamaszkorban mikor megnyúlik, kikerekedik a test.

Tornától nem lehet. Az izmot bem tudod olyan gyorsan növeszteni hogy attól repedjen ki a bőröd.

2014. aug. 12. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
képet
2014. aug. 13. 09:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Fiúkat ez zavarja?! :/
2014. aug. 13. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Van akit zavar és van akit nem.
2014. aug. 13. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Tornától nem lehet, mint előttem leírták, az izom nem fog olyan mértékben megnőni, hogy a bőr ne tudna nyúlni vele. Nekem kamaszkori gömbölyödéstől van, szerencsére csak a csípőmön, de ismerek olyat, akinek a hasán és a mellén is, meg olyat, akinek a combján.

A pasiknak is van, meg jobb, ha elfogadják, mert a nők nagy része találkozik velük élete során, habár az évek során kifakulnak, fehérek és halványak lesznek, de sok fürdőruhamodellnek is van jópár (láttam erről egy műsort) csak fotosoppolják, a divatbemutatón meg senki nem fogja észrevenni.

2014. aug. 13. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
És az ismerősödnek mitől lett? Növéstől? vagy hízott.fogyott esetleg? Én kiskoromban nagyon dundi voltam, most vagyok 50 kg. kb.egy éve nagyon rákaptam a ahsra, mást nem edzek csak azt meg lábat de azt ritkábban.eleibte 20 perrcet csináltam és azt növeltem. most 3/4 óra. de rettegek a csíkoktól :/
2014. aug. 14. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

De miért nem edzel mást?

Diétát tartasz mellette? Rendszeresen krémezd magad, bármilyen testápoló jó. Tegyél a tusfürdődbe 1-2 kanál kávét, és dörzsöld át a tested vele fürdés előtt. Ez is jótékony hat, de mint mondtam, kizárt hogy ettől legyenek csíkaid.

De az is butaság amit csinálsz, hogy csak hasra edzel.

2014. aug. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!